Torba za prenosnik: 1. poskus

Danes sem se odločila, da bom končno uporabila nekaj starih kosov blaga in naredila svojo lastno torbico za prenosnik.

Ideja se mi mota po glavi že nekaj časa, a se časovno nisem uskladila z njo, danes pa sem šla na vrat, na nos na delo.

Vzelo mi je slabe tri ure, da sem jo dokončala, a vendar nisem zadovoljna z idelkom.

Ko sem bila mlajša, sem na roke šivala oblekice za male Bratz lutke. Spomnim se v živo kako utrujena sem že bila, a nisem želela končati z delom, tako me je veselilo. Tako utrujena sem bila, da so mi škripali sklepi, resnično. Naredila sem kar nekaj oblekic in tako se je začela moja želja po ustvarjanju lastnih oblek in dodatkov,

Dolgo časa nisem šivala, ker sem lahko le na roke in ni bilo v redu. Letos pa sem se spravila in spet začela. Z nobenim izdelkom nisem zadovoljna, vsi potrebujejo popravilo. Ampak konec koncev se šele učim. Tako je tudi z današnjo torbo.

Bila sem preveč natanča pri meritvi, a površna. Ker sem zašila zelo natančno po liniji, nisem pa zraven pomislila na debelino prenosnika. Zato ga komaj da spravim v torbo. Poskus bom ponovila jutri.

Zadeve sem se sicer lotila resno, celo penasto podlogo sem všila in se mučila z zadrgo, a nisem zadovoljna. Verjetno ta torbica ne bo v uporabi. Mi je pa dala vedeti kaj moram popraviti pri sami izvedbi. Zdaj, ko sem videla napake vem. Zato se veselim naslednjega poskusa.

Prosim, recite mi, da nisem edina z jalovimi poskusi šivanja. Recite mi, da so tudi najboljše šivilje delale na začetku neumne napake.

Torbico podarim. primerna je (očitno) za mini laptop. Ni za kaj. 🙂

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

One Comment