Vse za novo Luno

Trenutno se nahajam v fazi praznjenja same sebe. Praznenja stresa, zapuščanja nepotrebnih vzorcev vedenja, odlivanja negativnih občutkov, odpuščanja preteklosti.

Lunine mene

Obdobje Merkurjevega retrograda je bilo zelo naporno. Tako zelo, da se je njegova moč poznala v vsej moji celoti. Čustveno sem bila čisto na tleh, komunikacija je noro šepala, težko sem držala koncentracijo, veselje je prehitro izpuhtelo in celo na telesu se je vse skupaj kazalo z dermatitisom, ki ga po navadi dobim ob prekomernem sekiranju.

Merkurjev obrat

Zato sem bila danes zjutraj tako srečna, ko sem se končno spet zbudila v dan, ki ni bil nastrojen in je za razliko od preteklega meseca (ali nekaj takega) imel celo prijetno in pozitivno naravnanost. Danes je bil konec Merkurjevega retrograda. Danes je začetek novega cikla Lune. Bi se lahko vse skupaj še bolj sinhroniziralo? Ja, nova Luna je v strelcu, ki velja za zelo optimistično znamenje. Trenutni mlaj je poleg tega povezan tudi z Neptunom in Marsom, ki vsak s svojo močjo pomagata, da lahko še bolje zastavimo svoje namene za tokratni cikel. Neptun povdari sanjarjenje, Mars pa nam teži, da ne moremo čakati na spremembe.

Ritual ob mlaju, zakaj in kako

In spremembe bojo. Mnogo nas bo leto zaključilo in začelo z ogromnimi spremembami. Takimi, ki si jih zdaj niti predstavljati ne moremo, da so izvedljive. Zato je nujno, da ne prestrašimo samega sebe z mišljenjem, da nismo sposobni. Preprosto pustimo se toku, dovolimo Vesolju, da nas pelje do našega najboljšega življenja. Čas je, da daš na stran svoje nezaupanje vase. Čas je, da reskiraš in narediš tisto, kar si želiš. Tisto, za kar čutiš globoko v sebi, da te bo peljalo k še večji sreči. Sledi svojemu instinktu, naredi že tisti korak, ki se mu tako vztrajno izmikaš, ker misliš, da nisi sposoben. Si. Še več kot to. Ne moreš vedeti česa vse si ŠE sposoben, če ne narediš prvega koraka!

Zato sem naredila še en del Luninega koledarja. December 2018. Ker sem v resnici že med izdelavo originalnega vedela, da bom preprosto morala narediti še dodatek za do 2019. Pa ga nisem. Ker sem si dala raje na izbiro 120485 izgovorov. Ampak ne danes. Ne s tako energijo, ki jo je v moj dan danes poslalo vesolje. Koledar dobite tudi vi, ki me berete. Pošljem vam ga na mail. Če nimam vašega maila pomeni, da se še niste prijavili na e-mail listo in to lahko naredite TUKAJ.

Dragi moji, zasijte. Privoščite si prijeten večer. Pojdite meditirat ali pa si privoščite sproščanje. Skratka, poskrbite, da bo v vas dovolj prostora za nove trenutke, nove nauke. Poskrbite, da date iz sebe vse kar lahko, da boste v naslednje dni stopili z lahkotnim korakom in zaupanjem vase in v svoje sposobnosti.

Pa srečno in

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *