21. April

Kakšen dan je danes…

Kljub čudovitemu vremenu je čutiti neko težo. Že od samega jutra dalje me spremlja. Skupaj s kljuvanjem okoli tretjega očesa. Čutim nelagodje globoko v sebi, ki pa mu ne znam pripisati razloga… Le kaj se dogaja?

Seveda. Luna je prešla v znamenje raka. Zdaj je vse jasneje. Že tako ima ta položaj, po mojih izkušnjah sodeč, precejšen vpliv na čustva za vsakega izmed nas. Jaz pa sem še po horoskopu rak. Fino.

Počutim se utrujeno. Od celega dne s to težo in nepojasnjenimi občutki. Od konstantne stiske in skrbi, ki jih sploh ne morem opredeliti. Hvaležna sem samo za to, da sem se pametno umaknila v naravo skupaj z dvema osebama (poleg sina in psa), ki sta prav tako občutili ta dan. Hvaležna sem zato, ker mi ni bilo potrebno govoriti, ampak sem lahko samo sedela, položila glavo ob sinovo ramo in opazovala umetno jezero-drstišče.

Moja notranja energija si je po parih urah v naravi opomogla. No, vsaj do te mere, da je glavobol prenehal in stiske nisem več čutila. Tako smo se odpravili nazaj v mesto.

Za zaključek dneva pa najlepša popolnost. To je objem mojega sina. Pristna in čista ljubezen.

Kdo izmed vas je tudi tako občutil dan? Upam, da ste ga uspeli prebroditi…

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si