5 naj občutkov

Včeraj smo se odpravili na izlet. Bilo je popolno nedeljsko jutro, zunaj je bilo že precej vroče in to kljub temu, da je bila ura šele nekaj čez sedem. Na Vrhniki v tej vročini ni kaj početi. Lahko bi šli na Bajer, a ima tam Mars pre malo pristora za tekanje (ker je voda vedno preblizu dosega). Zato smo se odpravili na Podpeško jezero.

Po celotnem dnevu sem si zaželela zaspati v sveže preoblečeni postelji, s sveže umitim telesom. Kar pa me je spravilo do razmišljanja o tem, kar sledi.

5 naj občutkov

1. Zaspati v sveže preoblečeni postelji;

Obožujem ta občutek. Postelja je navidezno mehkejša. Ko se svež uležeš vanjo, zaviješ v dišečo odejo in zariješ glavo v prav tako dišeč vzglavnik… Nebesa. Telo je napolnjeno z blaženostjo.

2. Vročina, skok v mrzlo vodo in prihod iz nje

Ko postane vročina neznosna in imaš v bližini vodo. Ko skočiš vanjo in te prešine leden občutek. Plavaš po mrzli vodi do lestve na pomol. Dvigneš se iz mrzle vode spet na vročino in v telesu čutiš zbadanje tisočerih iglic. Ta kontrast med vročim in mrzlim sproži naval občutkov in prav gotovo pospeši organizem.

3. Majhne rokice, ki božajo obraz

Nobena manikerka ni tako sposobna, da bi uspela dlani odraslega tako urediti. Otroške rokice so nekaj izrednega. Že same po sebi so čudovite, ker so tako majhne in popolne. Ker so taki majhnosti navkljub že dokončno pripravljene na rast. Meni osebno je to najljubši del otroškega telesa. Že od začetka so v mojih očeh neverjetne. Ko pa se te male rokice dotaknejo obraza, te v telesu preplavi občutek brezpogojne ljubezni in srce vztrepeta.

4. Občutek po orgazmu

Saj sami veste. Ni važno kako ste prišli do tega občutka, sami ali z partnerjem. Ampak občutki po orgazmu so nepopisni. Telo drhti od znotraj, mišice so popolnoma sproščene. Premikanje fizično ni mogoče od tolikšne sproščenosti. Glava je nekje v ekstazi.

5. Po jogi ali drugi fizični aktivnosti

Ko vključiš telo umiriš glavo. Ko umiriš glavo se umiri dihanje in ko umiriš dihanje se umiri celotna tvoja bit. Telo je napolnjeno s prav posebno energijo in v pripravljenosti.

Če ste dobro sledili naštetemu ste morda zaznali, da sem v vsakem primeru povdarila dogajanje v telesu. Vsem primerom je skupno, da pride do notranjega dopolnjevanja. Skupno je, da v telesu pride do nekih reakcij, ki nam dajo občutek miru. Taki občutki so bistvo življenja. Z njimi si polnimo dušo. Več kot jih je, polnejše je naše življenje.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si