Alternativno Zdravljenje

Alternativno zdravljenje vam nudi oporo na vseh področjih življenja. Sama se poslužujem dela z Reikijem in ThetaHealing® metodama zdravljenja, za katere imam certifikat. Uporabljam pa tudi intuicijo in notranji vid, s katerim zaznavam nepravilnosti in ovire v vašem delovanju, zdravju in bivanju.

Reiki

Reiki je metoda zdrvaljenja, pri kateri zdravilec kanalizira energijo s pomočjo simbolov skozi svoje roke v vaše telo. S to tehniko se da odpravljati tako fizične kot psihične bolečine. Načeloma gre za polaganje rok, vendar sama rok ne polagam na vaše telo, ker sem skozi svoje delo opazila, da energija prav tako lahko steče brez dotika, zdravljenje pa je tako za moje pojme bolj prijetno. Med samim zdravljenjem ponavadi mižim in roke se mi segrevajo do vročine, s čimer lahko potrdim delovanje pretoka energije. Reiki je primeren za vsakogar, celo za živali, rastline in vaše prebivališče. Izvajam ga lahko tako v živo kot na daljavo, seveda z vašim predhodnim dovoljenjem. Sem certificiran mojster-učitelj Reikija, zato vas lahko, poleg zdravljenja, tehnike tudi naučim in vas v Reiki iniciiram.

ThetaHealing®

ThetaHealing® je bil skanaliziran leta 1950, njegova ustanoviteljica pa je Vianna Stibal. Gre za intuitivno tehniko zdravljenja, pri kateri zdravilec dostopa direktno do Vira vsega kar je, Kreatorja, Boga, Univerzuma ali kakorkoli vam je ljubše. Pri tej tehniki gre za hipno zdravljenje na globokem nivoju. Z njo lahko razrešujemo tako težave iz našega trenutnega življenja, kot karmične vzorce, travme iz preteklosti, omejujoča prepričanja, zaobljube, ki smo si jih zadali, podedovane vzorce, zamere,... Tehnika omogoča vpogled v vašo preteklost in potencialno prihodnost v vaša energijska telesa in fizično telo. Z njo lahko odstranjujemo entitete in ostala bitja ,ki se v tem kaotičnem svetu lahko hitro pripnejo na naše telo. S tehniko se lahko dokopljemo do vašega izvornega problema in tako vaše težave razrešimo na samem začetku. Tehnika spodbuja k lažji manifestaciji željene prihodnosti in se izvaja za vsa področja vašega življenja, glede na potrebo. v ThetaHealing®-u mora zdravilec terapijo nujno izvajati v živo (online ali fizično), ker za vsak ukaz predan Kreatorju potrebuje vaše dovoljenje za delovanje. Primerna je za vse, ki so sposobni dati jasno dovoljenje. Sem certificiran ThetaHealing® praktikant prve stopnje.