Kaj je to in kako deluje?

Tisti, ki me spremljate že dolgo časa že veste, ampak za potencialne nove bralce pa naj začnem na začetku. Na hitro, z energijami sem se začela ukvarjati pri šestnajstih letih, ko sem začutila, da sem več kot le telo. Da me obdaja več kot le fizično in da so nameni mojega bivanja višji od le obiskovanja šole z namenom pridobitve izobrazbe in posledično službe. Če sem iskrena, sem od nekdaj čutila da je v vsemu skupaj nekaj višjega, le da sem pač živela v družini, v kateri se o tem ni naglas govorilo, namerno. Namreč tudi moja mati in moj pokojni dedek sta nosila znanje jasnovidnosti.

Delo z energijami sem začela kot samouk, kar ni ravno najbolj priporočljivo zaradi trošenja lastne energije in neznanja uporabe zaščite v navidez nepomembnih situacijah. Zaščito sem začela uporabljati sicer že praktično na začetku svojega učenja, ker sem opazila, da me energije ljudi okoli sebe kot empata precej iztirijo in onemogočijo moj notranji steber, da stoji pokonci in me povezuje z virom življenja in energije. Nisem pa je uporabljala vedno, kajti pri zdravljenju, sem mislila, sem potrebovala odprte zaznave, da bi lahko čimbolje pomagala. Včasih v lastno škodo.

Nekje na polovici časa od začetka mojega dela do danes sem dojela, da potrebujem neko realno znanje za delo z energijami. To razodetje se je pokazalo tako, da sem nekega dne v službi pomagala uporabnici s shizofrenijo, da se je vrnila v svoje bistvo in da je panični napad popustil. Njej je moje zdravljenje v tistem trenutku pomagalo, jaz pa sem po tem ostala kot cunja. Dobesedno nisem uspela stati naravnost, tla so se mi premikala in počutila sem se kot da bom zdaj zdaj omedlela. To je bil zame klic, da se grem učit. Prvi je bil Reiki. Ampak danes želim govorit o drugi obliki zdravljenja, ki sem se je naučila. Pa naj kar začnem.

Približno tri leta nazaj sem se prijavila še na tečaj za tehniko zdravljenja ThetaHealing. Pa ne bom govorila od kje izvira ta tehnika, ker si to lahko prosto preberete na širnem netu. Tukaj želim z vami deliti KAJ je to in KAKO deluje.

Gre za globoko stanje zavesti, ki ni hipnoza, saj sem v samem bistvu prisebna, kjer zdravilec stopi na sedmo raven obstoja, kjer ni nič ampak je vse. To je tista raven obstoja, kjer najdeš Kreatorja in si kreator. To je tista raven obstoja, kjer ni angelov in ni demonov in ni nič. In je vse. Težko je opisati nekaj tako neotipljivega, a ob enem tako polnega, čudno je. Gre se za to, da v tem stanju zavesti zdravilec lahko dostopa do informacij, do katerih sicer ne more priti brez motilca, ega, ki bi popačil resnico v svojo lastno korist, rast. V tem stanju zavesti lahko zdravilec vidi kje se vam na določenih področjih zatika. Kaj je razlog za vaše ponavljajoče-se slabe izkušnje in težke lekcije. Zdravilec lahko vidi vaša omejujoča prepričanja, lahko vidi vaše bolezni, entitete prilepljene na vas, energijske kavlje, dušne prisege in obljube,… Zdravilec lahko vidi, ker mu Kreator pokaže.

Pa razčlenimo še to, za nove bralce. Kreator zame pomeni tisto temeljno energijo stvarstva. Bog bi mu rekli, le da je ta beseda zame nekako negativno nastrojena, zaradi zemeljskih ver, ki jim ljudje sledijo. Sama nisem verna, v tem smislu. Ne sledim nobeni veroizpovedi. Imam samo vero, da obstaja neka sila, ki povezuje vse. Imam tudi vero, da sem tudi jaz del te sile, zatorej na nek način sem kreator tudi sama. Verujem v enost in verujem v to, da je v fizičnem svetu, ki ga poznamo na zemlji, pač ne moremo dojeti na zavestni ravni, še. Torej, Kreator. Kreator vsega kar je, mi dovoli, da vidim. Da vidim kje se vam zatakne.

Pri zdravljenju s to obliko gre za to, da se zdravljenje zgodi hipno, kot se je hipno zgodilo vse. Le do zavedanja tega zdravljenja v fizični obliki prihajamo morda počasneje, ker naš zavestni um temu ne more slediti s to hitrostjo. Večinoma gre za to, da vsa naša stanja in težave izvirajo iz naših podzavestnih prepričanj, ki se udejanjajo posledično v našem življenju, da bi jih kot duše lahko premostili in se naučili za nazaj in za naprej. Problem je samo v tem, da “navaden” človek določenih svojih prepričanj niti ne zazna. Tukaj pomaga ThetaHealing terapevt.

Naj vam povem zgodbo.

Razlog zakaj sem za skoraj dve leti prenehala s terapijami so evtanazije. Namreč, bile so seanse, kjer sem delala zdravljenje, prišlo pa je do smrti. Če sem v temu trenutku popolnoma iskrena, sem vedela vnaprej kakšen bo rezultat. Ampak to ni pomagalo pri tem, da sem na zavestni ravni izgubila zaupanje v svoje sposobnosti. Sem pa pred kratkim začela verjeti nazaj v zdravljenja in, glej ga zlomka, ravno spet evtanazija je bila povod… (pa dajmo to besedo vzet z rezervo, da me kdo ne obsodi umora, hvala)

Namreč, imela sem uporabnico, ki je bila v paliativni oskrbi. To je bila drobna a močna ženička, ki je v svojem življenju opravljala poklic pri katerem so jo drugi morali poslušati in ubogati. Bilo je luškano in mogočno, kajti v času ko sem jo spoznala, je imela zelo visok in nežen glasek. Skratka, ta ženska je bila praktično že en teden neodzivna, ostali so ji le še fizikalni znaki življenja, dihanje in bitje srca. Nič več drugega ni bilo od nje. Niti požirka vode ni več uspela narest. Dejansko je samo ležala, mi pa smo ji v zadnjih dneh samo še močili ustnice. Nakar nekega dne pridem k njej, ona seveda neodzivna, le vitalni znaki še delujejo. Takrat jo naglas vprašam… Pa dobro Z., za koji K si še vedno tukaj. Takrat se odločim, da ji naredim terapijo. ThetaHealing je potrebno VEDNO delati z dovoljenjem. Za vsak posamezen ukaz, ki ga terapevt izvede je potrebno dobiti dovoljenje, drugače se zdravljenje ne izvede. No, torej, Z. je bila na nek način v naravni komi, zato sem se prestavila v Theta stanje zavesti in poklicala njeno dušo, da odgovarja zase. (To je dejansko izvedljivo, torej, v kolikor je, uporabnik ali kako se reče osebi ki je deležna terapije, oseba v komi, lahko terapevt prikliče to dušo za pridobivanje dovoljenj) Duša je prišla, stala je na levi strani nad telesom, medtem ko je telo Z. negibno ležalo na postelji. Izvedela sem kaj je bil razlog, da Z. še vedno vztraja v svojem telesu. Bila je tako jezna nase, tako zelo besna. Nikoli si ne bo odpustila, je rekla. Potem pa sem ji povedala, da nima smisla držati te zamere, da je trpela zaradi dotične situacije že celo življenje in da nima smisla da bi še naprej vztrajala v njej. Zamero sva potegnili ven, jo razrešili in poslali v Božjo luč, da se nevtralizira. Pobrisali sva še določena prepričanja, ki so jo omejevala in potem sem ji povedala, da zdaj lahko gre. Takrat sem se vrnila v “navadno” raven obstoja in preverila njene vitalne znake (bila je še živa), ji še zadnjič namočila ustnice in odšla. Na malico. Za pol ure. Nekaj med tem časom mi ni dalo miru. Čutila sem neko dogajanje in dejstvo, da se nisem še zares vrnila iz sedme ravni obstoja. Našla sem v svoji glavi opravičljiv razlog, da se vrnem še enkrat nazaj k njej in sem šla. (Razlog je bil to, da sem se spomnila da sem kozarec postavila na napačno mesto in da ne želim problemov s sodelavko, ki bo potencialno delala jutri) No, 45 minut kasneje, ko sem se vrnila k Z. v stanovanje, nje ni bilo več. Končno je odšla. To je bil zame tretji primer, če ne štejem mačka. Razlika med prejšnimi in tem je v tem, da sem zavestno pričakovala ta rezultat, ni me presenetil. Tako sem lahko spet začela verjet v svoje (v povezavi s Kreatorjem) sposobnosti.

*Iz opisa dogodka so izvzeti njeni razlogi za obstanek na zemlji, ker je stvar intimne narave in kljub temu, da določeni ljudje za njih vedo, čutim, da ji ne bi bilo všeč, da jih vedo vsi. Je pa bil precej dober razlog za držanje zamere in tudi za njeno zdravstveno stanje.

(Po približno slabih dveh urah po njeni smrti sem jo spet začutila poleg sebe, v mojem avtu. Njena energija je bila polna hvaležnoti in ljubezni. Hvala Z.!)

Torej, zakaj vse to pišem. Zgoraj opisana zgodba je dejanski prikaz tega kako nam lahko naše obljube, zamere in prepričanja onemogočijo, da gremo naprej. Zgodba je resnična in je izjemen prikaz tega, saj draga Z. ne bi mogla iti bolj naprej kot je šla. V realnosti za nas, ki recimo nismo ravno očitno pred vrati smrti pa to pomeni, da ne moremo napredovati, da ponavljamo vedno iste vzorce, da se ne znamo obrniti v drugo, za nas morda bolj optimalno, smer. Veliko seveda k našemu lastnemu napredku pomaga zavedanje in delo usmerjeno z zavedanjem. Ampak težava nastane takrat, ko so določeni vzroki našega delovanja zakopani globoko v naši podzavesti ali pa celo v preteklih življenjih. To pa je resnično težko razrešiti, saj pogosto niti ne vemo, da te vzroki obstajajo. Terapevt pa jih lahko vidi ali kakorkoli drugače zazna in jih tako tudi razreši za nazaj, zdaj in naprej.

Rada bi vam povedala, da se vračam nazaj na delo alternativnega, intuitivnega zdravljenja. Spet sem pridobila zaupanje v svoje sposobnosti. Razrešila sem prepričanja, ki so me omejevala pri nadaljevanju tega klica. Rada bi vam povedala, da lahko tudi sami še kaj vprašate v povezavi z zdravljenjem in v kolikor začutite, da vas zanima terapija, tudi pišete na moj mail. Vsi kontakti so na spletni strani, za vprašanja sem dostopna in odgovorim v zame najkrajšem možnem času. Dobrodošli.

KONEC! 😀

Z Ljubeznijo;

Nina

*Disclaimer: ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK.

Berimo celotno besedilo kot da je vse označeno z ®. Hvala.

One thought on “Kaj je to in kako deluje?

  1. Pingback: clindamycin 300 mg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja