Channeling

Ker je danes tak nasičen dan, sem izbrala tako temo, ki bo morda še komu pomagala do boljšega počutja.

Bliža se polna Luna in ozračje je nabito polno, saj že cel teden napovedujejo nevihto, ki pa vedno ostane med oblaki in prinaša samo nizek pritisk in napetost. Prebrala sem, kaj današnji dan lahko prinese. Pa ne horoskop. Bolje rečeno postavitev planetov in njihov vpliv na nas. V tem zapisu je omenjen Channeling.

S tem izrazom sem se spoznala pri svojih 16ih letih. Če redno berete moje objave, ste do zdaj verjetno že ugotovili, da se je moj preporod začel pri teh letih. Takrat sem naletela na stran Spirit Science, kjer so objavili videoposnetek o tem, kako se povezati s hišnim ljubljenčkom. Takrat sem imela samo zajca, ki pa ni ravno primeren. Tako, da sem to poskusila zdaj, s psom. Gre pa tako, da se usedeš zraven svojega kosmatinca in ga nežno božaš po tretjem očesu in kličeš njegovo ime. Od kar sem to poskusila me moj pes še bolj uboga in njegove potrebe zaznam mnogo hitreje.

Drugi primer channelinga pa je povezovanje z višjimi silami. Natančneje k nadangelu Mihaelu, v mojem primeru. Po njegovi pomoči sem posegla ob napadih panike, ko mi ni pomagalo nič drugega. Preprosto rekla sem, na glas ali v glavi, prosim pridi in mi stoj ob strani. Vedela sem, da je prišel, ko sem za zaprtimi očmi zagledala nežno belo svetlobo. Ta svetloba je bila prijetna energija. Pomirjala me je in me kaj kmalu spravila v ravnovesje. Tako se k njemu zatekam še danes. Pokličem ga, ko potrebujem podporo. Začutim prisotnost, ki mi govori. A v glavi slišim svoj glas z modrostmi, ki prihajajo od višjega bitja.

Pri Channelingu gre za nebesedno komunikacijo človeka z živalmi, angeli, entitetami,… Za to komunikacijo ni potrebno preiti v nikakršen trans. Dovolj je le to, da jih pokličeš in držiš odprto glavo. Nazaj dobiš odgovore, ki se potem prevedejo v človeški jezik.

Ob takih dneh kot je današnji, je zelo priporočljivo čutiti višjo silo ob svoji strani. Ne boj se, da boš priklical koga zlega. Samo poišči kakšnega angela ali varuha in ga prosi naj pride k tebi.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si