Dan pred D, d pred an

Modra polna Luna, Merkurjev retrograd in pms. Kakšen kombo. Kaj me lahko raje z lopato po glavi? (Don’t)

Verjetno ne rabim pretirano povdarjati, da sem že zjutraj vstala z levo nogo. Čez dopoldne so me spremljale solze in razdraženost. Kje je stabilnost? Kljub temu, da poznam efekte lunine mene in ostalih naštetih elementov, sem se pustila iztiriti. A okoli poldneva se nekako spet spravim na noge. Obda me prijetnejša energija. Tudi sonce je malo posijalo in z Marsom lahko greva na obisk in kosilo k V. In E. Tam pojeva in se zelo zabavava. Prijetno je bilo. Greva domov in poskusiva sama zaspati. Mislim, Mars poskusi. V slabi uri mu končno tudi uspe in tako je spal eno uro. Jaz pa… Moram povdariti tudi to, da ob takih dnevih paše samo udobna nastanitev na sedežni z odejo? Ne rabim, kajne.

Naj prevrtim časovnico na večer. Mars je takoj zaspal, mene pa je začel boleti komolec. Tako zelo, da se zdi kot da mi utripa cela roka. Desna roka. Kakopak. Ker pa sem se pred leti osebno seznanila s termom psihosomatska obolenja, sem takoj vedela za kaj gre. (za to)

Tudi ritual ob polni Luni ni bil izveden že nekaj časa. Morda v tem letu enkrat? Tako, da je danes skrajni čas za premik k spremembi. Ritual kar kliče po sebi in točno vem kaj bom z njem.

Z vsemi temi znaki za alarm in s kaosom navkljub se je dan končal lepo. Dobesedno. Pogled na Luno in nebo je odkar je padla tema fantastičen. Z oblaki in močno svetlobo Lune. Z mavričnim obročem obkroženo, z oblaki prikrito. Bliža se sprememba. Vremena vsaj.

Pa prijetno praznovanje.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *