Dekoracija z učinkom

Zelo rada rišem in ustvarjam. Že od mladih nog. To je moj način sproščanja. Najraje rišem žensko telo in različne vzorčke. S svinčnikom ali črnim flomastrom. Risanje je lajf.

Bila sem na sprejemnih izpitih za oblikovno gimnazijo in jih tudi naredila. Bila sem med deset najboljšimi v državi. Vpisala pa sem se na srednjo ekonomsko. Ne maram ekonomije, razlog zakaj sem se vpisala tja je tako neumen, da sploh ni vreden posebne omembe. Sem pa vseeno vesela, da nisem šla na oblikovno. Ker imam zdaj še vedno veselje do risanja in ustvarjanja. Še vedno je moj najljubši hobi in tako ob tem ne čutim nobenih omejitev in teže.

Z ljubeznijo do risanja sem prišla do ideje, da si sama naredim stalno dekoracijo stanovanja. Že v prejšnjem bivališču sem naredila razno razne slike in poslikave sten. Slike so visele v spalnici, zdaj pa so prestavljene v dnevno sobo. Slike iz otroške sobe pa so se preselile v spalnico nad Marsovo posteljo. Končno pa sta se tem slikam pridružili še dve novi.

 

 

Sigils. Ko sem jih odkrila se je moj svet še bolj polepšal. Obstaja toliko različnih verzij. Za toliko različnih stvari. Lahko pomagajo kratkoročno in dolgoročno. Vse najdem na Pinterestu in si jih shranim, da jih lahko narišem, ko jih potrebujem. Tokrat sem torej naredila dva za v spalnico. Prvi je za kvaliteten spanec s katerim se spočiješ, drugi pa, da se zbudiš spočit in poln energije. Jaz verjamem v njihovo moč. Mislim, da je to najpomembnejše pri njihovi moči. Če ne pa je že njihova lepota dovolj.

 

 

 

Kmalu bodo v stanovanju spet nove dekoracije, tokrat za dnevno sobo.

Lotila pa se bom tudi pomladanskega čiščenja. Kar pa je tema za nov dan.

Če želiš tudi ti kakšen Sigil me lahko kontaktiraš.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

No Comments