Ena misel na nov retrograd

Vsak dan neka nova spoznanja, a ne?

Uran je v retrogradu in po res močnem juliju je prav fino. Je pa res, da nimam prav veliko znanja o tem kaj natanko to pomeni. Me je pa za začetek zanimalo kateri zodiakalni simbol imam v Uranu. Vodnarja. A tudi o vodnarju nimam kaj dosti znanja.

Bolj poznam vodna znamenja in pa leva, ker so po mojem njihove karakteristike zame močneje opazne kot od drugih. Jih imam kar nekaj v svojem življenju. Vodnar pa je moja sestra in nič mi ne bi škodilo, da bi izvedela kaj več o njih. Po kratkem brskanju sem opazila, da je vodilni planet vodnarja ravno Uran. Ko pa sem brala naprej sem se našla v precej opisanih situacijah. Logično, na dan mojega rojstva je bil Uran na najmočnejšem mestu.

Vodnarji so originalni in neodvisni.  Ne marajo omejitev in prelomljenih obljub. Ni jim včeš, če se drugi z njimi ne strinjajo. Vidim se v tem opisu in nekako mi je všeč ta del mene. Deluje močno in pripravljeno.

Verjetno se tudi zato te dni počutim bolje v svoji koži. Čutim se bolj sigurno vase. Več stojim za svojimi občutki in bližje dovolim resnici. Poslušam intuicijo in vedno bolj ugotavljam, da deluje. Vesela sem, ker sem se povezala sama s sabo. Mislim, da morda še bolje kot kadarkoli.

Čas je za nove spremembe. Zdi se mi, da bojo tokrat bolj izpolnjujoče kot do zdaj. Nekako v smislu, kot da bodo sadovi obrodili še za nazaj. Ta bojo vse tiste male spremembe od začetka zavedanja postale povezane, smiselne in vidne. Počutim se zelo optimistično za zdaj in naprej.

Želela sem napisati, da se počutim bolj povezano z naravo. Da začenjam opažat podrobnosti, ki jih nisem videla kljub temu, da so bile pred mojim nosom. Želela sem napisati kako čutim Naravo kot Boginjo, ki mi je dovolila v svoj objem, da mi razkaže skrivnosti. A nisem, ker sem si predstavljala, da bo pretiravanje in nadležno. Potem pa sem še malo pogledala o tem dotičnem retrogradu.

Uran se je premaknil v bika, ampak že maja lani. Zdaj se spomnim, da sem o tem premiku že pisala na prejšnem blogu/ spletni strani, a takrat ni bil v retrogradu. Zdaj pa je in več kot očitno je ta retrograd moj svet zares upočasnil. Tako upočasnil, da sem lahko videla trepetanje čebeljih kril v počasnem posnetku. Zato vse te podrobnosti. Namreč, vse postaja jasno, ker sem ravno izvedela, da ta kombinacija prinaša modrost o naravi in njenem načinu delovanja. O tem kako se vse odvije v pravem času, tako kot letni časi ali pa žetev. Morda pa ravno tista žetev, še od nazaj. Žetev tistih plodov, ki smo jih zasejali ob premiku Urana v simbol bika, ko je bila ravno pomlad.

Čas je, da sprejmemo kar nam ponuja narava. Kar nam ponuja življenje. Kažejo se nove možnosti in odpirajo druga vrata. To so priložnosti na katere smo čakali, ko ni bil še pravi trenutek. Zdaj je. Zdaj je čas, da postanemo močnejši od rok navade in se uspemo premakniti iz varovanega območja v nov svet. V svet, ki bo za nas drugačen, naj nas to ne prestraši. Pa saj ni vredno ostati vedno v isti sobi in gledati skozi okno v lep dan. Za lep dan je treba ven in ta lep dan nas čaka.

Uspelo mi je spisati do konca kar se me je prijelo med hitrim branjem o trenutnem stanju na nebu. Upam, da bo ta misel še nekomu vlila dodatnega zagona.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *