Globoko v pisanju

Hvala rednim in tematskim bralcem!
Zdaj, ko spet pišem že več kot en mesec, se počutim še mnogo bolje kot prej. Končno imam misli spet urejene, končno jih lahko delim. Res vam težko opišem občutke, ki me spremljajo ob pisanju. Sploh zato, ker pišem vsak dan.

Pisanje je postalo moja rutina. Prav zares čutim potrebo, da vsak dan napišem nekaj, da lahko delim z vami svoj svet in razmišljanje. K vsakodnevnem pisanju pa spadajo tudi novi projekti in ideje za življenje. Ker nimaš vedno zanimivega dne, moraš poiskati temo. Ali pa narediti, da bo dan zanimiv. Tako sem postala bolj aktivna, kot kadarkoli do zdaj. Moj blog je moja motivacija. Motivacija k temu, da vsak trenutek jemljem do pikice resno. Da uživam v vsakem posebej in da nikdar ne zaspim ali vklopim avtopilota. Motivira me k vedno novim dejavnostim, ki sem jih že od nekdaj želela početi, a sem bila preprosto pre lena. Ker zdaj nisem samo jaz. Zdaj smo vsi. Vsi skupaj smo besede, vsi skupaj smo življenje, ki ga pišem/o. To me navdaja z močjo, ki me sili naprej. Sili v pravo smer. Sili k vsemu kar si želim. S pisanjem se je moj svet začel še bolj odpirati. Želja po napredku je še večja, kar se pozna na vseh področjih mojega življenja. Zdaj lahko rečem, da se začenjam v resnici spoznavati. Da začenjam spoznavati vse radosti, ki so bile prej skrite za pretvezo vsakdanjega življenja. Vsakdanje življenje v resnici ne obstaja. Ne, če si vedno zavestno prisoten. Ker v vsakem dnevu je nekaj, kar včeraj ni bilo in nekaj, kar jutri ne bo. Nič ni zares konstantnega razen spremembe.

Tako, kot je moje pisanje meni prineslo razodetje in spoznavanje sveta v samem bistvu, tako naj tudi vam. Res si želim, da bi se z mojimi besedili kdaj pa kdaj uspeli ustaviti in vdihniti svež zrak in nov dan. Želim si, da bi z njihovo pomočjo morda tudi sami začeli s čem, česar si do sedaj niste upali početi ali pa ste bili za to morda preleni. Želim si, da bi vsi skupaj spoznali svet v njegovi resnični lepoti. Da bi vsi skupaj hodili po za vsakega pravi poti.

Resnična vam hvala vsem tistim, ki berete. Pa naj bo to za šalo ali za res. Ne morem izraziti kakšna motivacija ste. Kako je lepo slišati, ko ti kdo reče: “veš jaz pa vsak dan berem tvoj blog”. To mi daje še večji zagon za naprej. Verjamem, da sem na pravi poti.

Hvala vam, ker ste in smo. Skupaj smo življenje.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *