Kaj pa zabava?

Pred rojstvom Marsa sem kar dosti žurala. Od petnajstega leta dalje sem bila vsak petek na Metelkovi. Pri osemnajstih smo začeli hoditi na vse koncerte in partyje v Klub vrhniških študentov, ker se je na Metelkovi drastično spremenilo vzdušje. V diskoteke nisem skoraj nikoli zahajala.

Najbolje je bilo, ko sva s partnerjem in ostalimi kar sama prirejala razne dogodke, da sva lahko imela personalizirane zabave.

Ampak po Marsovem rojstvu se je zame vse spremenilo. Prvič sem šla ven sama na “zabavo” kot mama konec septembra 2017. Bilo je prijetno. Ker smo bile same stare prijateljice na kupu. Ker smo plesale in se zabavale še bolj kot kadarkoli do zdaj.

Morda pa se je le meni tako zdelo. Ker sem tisti trenutek z njimi dala na stran vse svoje obveznosti. Ker sem zares čutila tisto pristno veselje ob plesanju. Ker sem se zavedala, da je to zdaj ena izmed redkih tovrstnih priložnosti.

Nimam srca, da bi pustila sina v varstvu in šla na žur vsak teden ali dva. Trenutki z njim mi pomenijo življenje. Vesela sem, da sem stopila na to novo, čudovito pot, po kateri hodi moja družina. Ker pa je nujno, da je mama sproščena in zadovoljna, je super, da v to življenje vsake pol leta ali nekaj vključimo tudi malo zabave brez obveznosti.

Zabav in popivanja do jutra sploh ne pogrešam, saj imam doma vsak dan zabavo, ko s sinom počnemo lumparije. Vesela sem, da sem izkusila vse kar sem želela kar se tiče te teme. Zato ne potrebujem nadaljevanja. Zdi se, da sem “prerasla” to željo. Nič več ne potrebujem rednih partyjev za dobro vzdušje. Dovolj so že prijateljice in dobra elektronska (ali nekaj) glasba, ko napoči trenutek. Tako, da se veselim naslednje priložnosti, kjer bomo punce spet skupaj. Prihaja kmalu, ker KVŠ organizira Ladies night.

Vse tiste prekrokane noči mi bodi ostale v spominu (dejansko se jih spominjam). Tako bom lahko na stara leta govorila zgodbe o tem, kaj vse sem kot mlada počela.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

2 Comments