Kaj sem ugotovila ob koncu retrograda

Mislim, da je dualnost tisto, kar nas naredi ljudi.

Dualnost, ker smo ob enem fizični in ne-fizični. Dualnost, ker smo na videz ločeni od višje sile, dualnost, ker vsi po vrsti iščemo svojo drugo polovico.

Druga polovica ponazarja drug del nas. V mojem primeru se to kaže v pogovoru. Jaz se vživim v govorjenje glede na situacijo in občutke preveč, medtem, ko moj partner pre malo. To je način, s katerim nam naše druge polovice pomagajo, da najdemo sebe v celoti.

Ravno danes je zadnji dan pred koncem retrograda Venere. In ne boste verjeli, Venera je v tehtnici.  Pomaga nam iskati to ravnovesje in odkrivati svoje partnerje in sebe v realni luči, namesto, da vse vidimo rožnato ali pa črno-belo.

Venera je v meni posejala novo seme, ki bo vzklilo, ko bo zanj ozračje pravo. Za zdaj pa mirno počiva v objemu matere Zemlje. Čuva ga vodnik Vesolje. Jaz verjamem, da se nam vse zgodi z nekim razlogom in, če opazujemo vzorce, nam lahko vsak trenutek pomaga k boljšemu življenju.

Z opazovanjem vzorcev spoznavamo drugo plat sebe. Tisto, ki je zaradi varnosti, ugodja ali lenobe nismo želeli poznati prej. Tisto drugo plat sebe, ki nam jo naša druga polovica konstantno želi prikazati, a je ne vidimo. Ne vidimo je, ker vedno znova pozabljamo uporabiti znanje, da so naši partnerji ogledala nas samih.

Dualnost je tukaj. Nasprotujoči si poli, ki iščejo pravo ravnovesje celo človeško življenje. Razen, če imaš to srečo in si razsvetljen. Vsi ostali pač konstantno stremimo k celoti.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

One Comment