Kako sodelovati z retrogradnim Merkurjem

Včeraj sem bila še pametna možu “topil Merkur…”, a sem na to danes že pozabila.

Potem pa odprem laptop, priklopim internet in štrajk. S celotnim sistemom štrajk. Telefon ne odziven, DesignHome neodziven, Instagram ne odziven,… No, vsaj računalnik zdaj dela po mojih hekerskih sposobnostih-resetiranju. Za vsak slučaj sem si tokrat prenesla nekaj datotek na USB, ker bi bila res jezna nase, če bi se z njimi kaj zgodilo po vsem trudu, ki sem ga vložila vanje.

Mislim, da po dveh letih, odkar sem se spoznala z Merkurjem, vsaj približno že moram iti z njim. Še enkrat pogledati na komunikacijo, popraviti še kaj. Priznati moram, da se mi zdi to planetarno potovanje letos res lepo sinhronizirano. Najprej celo poletje retrogradov in ostalih pojavov, potem Venera v dveh sklopih. Prvi o bojni fronti, drugi o iskanju kompromisov in ravnovesja in zdaj nam še Merkur poda svoj nauk o komunikaciji. Resnično močno leto.

Je pa vseeno vse skupaj malo podrlo moj urnik. Moj časovni plan za objavo spletne strani. Imam kar nekaj zadržkov. Med Merkurjevim retrogradom naj ne bi sklepali novih razmerij (tako poklicno kot osebno). Mislim, da zato, ker zelo hitro pride do ne-razumevanja. Naš govor veliko hitreje iztiri in obratno. Zelo hitro nas iztirijo besede drugih. Poleg vsega pa je znan tudi po motnjah v tehnologiji. Zato sem skeptična. Naj še malo počakam?

Po drugi strani pa, poznam ga že dve leti. V tem času sem imela že kar nekaj priložnosti, da se naučim in naučila sem se eno. Ostani v svojem centru. Drži svoje ravnovesje, bodi v miru sam s sabo in vse ostalo se bo priključilo toku. Ne upiraj se!

Včasih je naporno, res. Ker vpliva na vse nas in nimamo vsi vedno potrpljenja in volje, da bi se držali. Pridejo take in drugačne situacije, ki nas seveda vržejo iz tira. Ampak vse to je ok in je samo še dodatna možnost za izpopolnjevanje. Zaupaj!

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si