Kje smo z Luno

Od prve uporabe pred-koledarja Lune je minilo že več kot en teden. Zdaj je čas za analizo.

Kaj sem si zastavila ob mlaju kot osebno željo, bom zadržala zase. Sem zelo vraževerna in verjamem, da želje izgubijo svojo moč, če jih javno delimo.

Če hočem narediti analizo, moram najprej točno razumeti, kaj nam daje Luna od mlaja do prvega krajca. Spiritualno gledano je mlaj čas za nov začetek. Čas, da razmislimo o novih ciljih za življenje. Poleg tega pa takrat dobimo novo moč, nov zagon za uresničevanje svojih ciljev.
Včasih so ženske ob mlaju dobile mesečno krvavitev. Takrat so se umaknile na samo in nič čudnega ni, če se tudi ti počutiš bolj introvertiranega v času mlaja. Mlaj je čas, da se zazreš vase, da ugotoviš kaj potrebuješ in česa ne. Mlaj je čas, s katerim imaš možnost ovreči svoje stare vzorce in priklicati nove. Takrat si vzemi časa zase, kolikor ga potrebuješ. To je zelo pomembno za uresničevanje, saj boš le v samoti lahko spoznal svoje resnične želje. Morda se samota sliši tako negativno, pa ni.

Torej, zastavila sem si svoje cilje ob mlaju, a si nisem uspela vzeti dovolj časa zase. Nisem prepričana, če sem si ga sploh vzela. Z vrvežem življenja je to lahko zelo težek korak. Sama imam otročka, gospodinjstvo, psa, raznorazne obveznosti,… in v tem tempu pozabiš na pomembnost samote. Samota je negativna samo, če nisi v dobrem odnosu s sabo. Takrat ne veš kaj bi počel, morda si greš celo na živce. Razumem, popolnoma. Tudi sama se prevečkrat tako počutim (glede na to, da govorim o notranji rasti). Mnogo nas je, ki smo nevede odvisni od soljudi. Če pa ni teh soljudi, najdemo karkoli, da nas odnese stran od te samote. A s tem izgubimo izredno pomembne trenutke našega življenja. Človek raste, ko se poglablja. Prav to pa je razlog, da je kmalu po mlaju moje razpoloženje padlo. Nisem videla učinka oziroma pomoči Lune. Nisem bila srečna in spraševala sem se, če to ima sploh smisel. Celo pozabila sem označiti svoje počutje v koledar. Na koncu sem se le spomnila, da nisem edini človek na svetu. Da je to moja dolžnost. Moja dolžnost je, da označim svoje počutje v koledar, da lahko preverim njegovo funkcionalnost, ker ne želim med vas deliti nečesa samo zato, da delim. S tem razmišljanjem sem nadaljevala svojo pot in tudi razpoloženje se je dvignilo. Začela sem videvati znake iz Vesolja, da stvar deluje.

“Znaki iz Vesolja se lahko sliši malo noro. A dejstvo je, da ko začneš biti pozoren na malenkosti v svojem vsakdanjem življenju, lahko najdeš določene povezave. Te povezave so samo tvoje in ne čudi se, če jih drugi ne bojo razumeli. Ni važno. Govorijo o tvojem življenju in vidiš jih ti. Te povezave so smerokazi tvojega življenja.”

Po mlaju sem našla neko notranjo moč, ki me je vodila do prvega krajca. Omeniti pa moram še, da je naše razpoloženje odvisno od veliko faktorjev, ki morda nimajo veze z našo rastjo. Morda so to znaki iz Vesolja za nekoga drugega. Zato sem opustila beljenje glave z vprašanjem “Zakaj pa sem danes take volje, pa tako dobro mi je šlo…” Tudi taki dnevi smo. Saj smo vendarle ljudje, ne roboti in v resnici se največ naučimo iz slabih trenutkov.

En teden po mlaju naj bi bili naši cilji že dobro postavljeni in čas je za akcijo. Takrat se prvič začnejo pojavljati težave v zvezi z našimi cilji in to je trenutek, ko moramo dati vse od sebe. To je trenutek, ko se moramo spomniti na našo pot in na želje za naše življenje in se konstantno usmerjati. V tem času moramo paziti, da nas dogodki ne vržejo iz tira. Ponovno se spomnimo na naše želje ob mlaju in poskusimo konstantno delati v smeri, ki vodijo do uresničitve. Poskusimo ohraniti mirno kri, ko nam življenje vrže pod noge težje preizkušnje in verjamimo v to, da so tam z namenom. To so naši smerokazi. Tisti, ki v nas zbudijo res glavne točke za preobrazbo.

Trenutno se nahajamo v drugem dnevu po prvem krajcu in to miselnost delim zase; Z vami. Ker tudi sama potrebujem motivacijo za uresničitev svojih idej. Upam, da boste s temi besedami lažje razumeli kaj se dogaja in s tem lažje hodili naprej.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *