“Pri moji veri”

Če ima vsaka vera svoj klic k molitvi, ga ima tudi spiritualizem. Če ima vsaka vera svojo molitev je v spiritualizmu to meditacija, klic k molitvi pa Om.

Ste kdaj poskusili zapeti Om? Saj ni potrebno, da prakticirate meditacijo in tudi ni važno h kateremu Bogu molite. Ste kdaj?

Pa poskusimo.
Potrebuješ trideset sekund časa. Imaš? Seveda. Zapri oči in zapoj trikrat om. Začuti ga v sebi. Vibrira, kaj ne?

Ena izmed boljših izkušenj v skupinski meditaciji je bil prav Om. Vsak z drugačno višino, tonom, zvokom, vsak po svoje, a v harmoniji. Videla sem mavrične niti, ki so valovile po zraku in se ujele druga z drugo v popolno belino. Vse skupaj je bilo neko harmonično vibriranje, ki definitivno odpre vrata cerkve Vesolja.

Ta ideja se mi je utrnila v glavo že v prvi minuti meditacije.
Danes sem res začutila potrebo po njej. Začutila sem potrebo po sebi. Po stiku s sabo na ne fizični ravni. Hotela sem začutiti ravnovesje in si zbistriti misli, da bom lahko videla širšo in bolj podrobno sliko tega, kar si želim. Imam idejo, več njih v bistvu, ki niso izpoljenje do konca in jih zato ne morem uresničiti. Manifestirati v življenje. Med meditacijo pa je moja vizualizacija močnejša kot kadarkoli.

Zato me zanima…

Kako močne so vaše vizualiuacije? Nisem še zasledila nobenega zapisa o tem in me res zanima. Tisti, ki ste že kdaj poskusili meditacijo, jogo, sproščanje,… Veste, tista vodena sproščanja, ko vas peljejo na obalo? Ali pa vizualizacije, ki sem vam jih predstavila jaz v kakšnih svojih zapisih? Kako intenzivne so?

Povejte po pravici.

Jaz jih vidim zelo v živo, sploh v meditativnem stanju. Tako zelo v živo, da jih spremljajo tudi občutki. Na primer, če vizualiziram atome, energijsko telo, pretok energije, sprejemanje energije Vesolja, vse vidim natančno, nekje v sredini uma. Kako viditite vi? Čutite v telesu spremembo?

Če ima vsaka vera svojega Boga, je tukaj to gotovo spirit. Duša. In če imamo vsi ljudje dušo, smo vsi Bog?

Samo v razmislek, ali pa v vizualizacijo.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

 

One Comment