Kličem te

Že nekaj časa se vrtim v miselnem krogu. Vedno enake ideje, teme. Postaja mi dolgčas, ker bi resnično rada srkala novo znanje, a sem obrnjena samo v eno smer.

Mislim, da ima to veliko veze z mojim (a)socialnim krogom. Ker že dolgo časa nisem bila v družbi z ljudmi, ki jih zanimajo podobne stvari kot mene in me lahko naučijo nekaj novega. Zato bi rada napisala, predvsem zase, kakšne ljudi iščem in kličem, da pridejo v moje življenje.

Kličem ljudi, ki:

  • verjamejo v energijo. Tiste, ki jo čutijo kako se spreminja in kako spreminja svet okoli njih. Tiste, ki zaznavajo njeno valovanje, barve, gostoto,…
  • tiste, ki verjamejo v paranormalno in so po možnosti imeli izkušnjo, ali pa poznajo koga, ki jo je imel
  • se bojujejo sami s sabo, da bi lahko lepše živeli v tem ponorelem svetu
  • so odkrili boga v sebi in ga negujejo ob vsaki priložnosti
  • jim je življenje namenilo zanimive izkušnje pa jih nimajo komu deliti
  • sanjajo o lepšem svetu pa ne vejo kako do njega
  • verjamejo v dušo
  • jih zanima horoskop, astrologija in s tem povezani pojavi
  • mi imajo za pokazati in povedati kaj zanimivega. Nekaj takega kar je njih popeljalo naprej v življenju.

Pogrešam ist občutek, ko se ti novo znanje odpira za očmi. Spominjam se ga iz zadnjega letnika srednje šole, ko je še kar kapljalo informacij vame. Zdaj pa nimam več idej kaj iskati. Manjka mi ena točka, ki bi povezala te markirne na mojem zemljevidu učenja. Ta točka ste vi. Vi mi manjkate.

Vsak in prav vsak izmed nas nosi neko znanje, ki raste v njihovih glavah pa ga morda niti ne upajo deliti z ostalimi. Tukaj sem, kličem te, da mi poveš o svojih hipotezah, idejah in razmišljanjih. Ljudje smo bitja, ki ogromno razmišljamo in to je ob enem naš blagoslov in naše prekletstvo. Želim si, da bi mi vi pomagali pokazati smer do vrat, ki bi mi dale novo znanje. Ker zdaj se počutim izgubljeno v tem labirintu. Vedno pridem do istih razcepov in vse kar po tem tavanju uspem lepega videti je Luna. Pa še to vidim v ozadju zvezde, ki me spominjajo na neskončno znanje, ki ga ponuja vesolje.

Kje sem se zataknila še ne vem, a očitno nekega znanja šenisem dobro predelala. Zato pa potrebujem nekoga isto mislečega, da se z mano o tem pogovarja in glede na to, da sem nazadnje pisala o anksioznosti, ki jo doživljam ob druženju, se ni za bat. Ker bo zame to ravno tak izziv kot zate.

Poleg tega pa, če si se našel v katerem od zgornjih “zahtev” verjamem, da imaš tudi ti poleg sebe vsaj še eno osebo, ki razmišlja o podobnih stvareh. Naj se javi tudi ta. Resnično bi rada razširila krog poznanstev in ker se danes ne premikam pretirano izven okolice svojega doma moram za to pač poskrbeti drugače. Nekateri hodijo na faks in tam spoznajo nove ljudi, nekateri hodijo na zabave ali kolonije. Jaz ne hodim nikamor, zato pa imamo socialna omrežja, da se najdemo. Upam, da se kdo javi na moj klic.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *