Moja zadnja želja za novo leto 2019

Zadnji dan v letu 2018 in z njim skupaj zadnja želja za novo leto, leto 2019.

Naj preden začnem povem še nekaj o tem letu.
Definitivno je bilo to leto spremembe, kajti čutila sem jo skoraj na vsakem koraku. Drugačno zaznavanje, nove povezave, nove ideje, ki bi (če ne bi ostale samo to) spremenile življenje. Moje življenje vsaj. Tako dolgo sem razmišljala o teh idejah, da je leto prej končalo svojo pot.

Hrepenim po tej celostni spremembi življenja, a je pot težavna kot vrag. Vsa ta nova zavedanja, ki jih nosim zdaj, me preprosto vlečejo v spremembo, prav silijo me. A jaz sem se vztrajno odmikala. Vsakič. Znova in znova. Videla sem lastne, bedne vzorce in videla rešitve, a nič. Čisto nič. Vidim to sliko sebe, ki bi lahko bila, če bi le zagrabila tisto, kar mi moja notranjost sporoča. In želim si to sliko, kako zelo. Tako zelo, da me je strah že samo poskusiti.

Skoraj polovico svojega življenja sem preživela depresivna. Moje misli negativne, svet poln trenutkov, a temen. Brez zanimanja in motivacije. Tako dolgo, da je težko verjeti, da je resnično možno živeti tudi drugače. Strah me je spremembe, o kateri govorim že od poletja (vsaj). Zato pa še kar prihaja in prihaja. Zato še ni prišla. A čutim jo v sebi, tako zelo.

Zato je moja zadnja želja za leto 2019 to, da premagam strah in stopim v to prelepo spremembo. Strah je tako ali tako samo ena funkcija naših možganov, ki smo jo včasih potrebovali za preživetje. Včasih, ko še nismo poznali niti polovico vsega, kar vemo sedaj. Včasih, ko smo komaj spoznali ogenj. Strah je prazen, navzven pa ga nič ni. Je samo način spopadanja nas samih z nam ne znanimi situacijami. Je način s katerim naši možgani poskrbijo za to, da se ne bi opekli. Ker pa sem jaz dolga leta živela življenje, ki mi je konstantno grozilo, se je ta strah pretvoril v nekaj čisto nepotrebnega v sedanjem trenutku. Postal je le še navada mehanizma, četudi ga ne potrebujem več. Ostal je v meni in ob vsaki novi priložnosti šepeta razloge, za možen slab rezultat.

V zadnjem letu sem se začela sprejemati. Začela sem dovoliti tudi tiste trenutke, katerim sem se odmikala. Dovolila sem si spoznati svoja negativna čustva. Dovolila sem si pokukati v temen del same sebe samo zato, da sem tam razbila temo in našla povsem novo, močno svetlobo. Ta svetloba zdaj prebiva v meni in čaka, da v celoti zberem pogum in ji dovolim, da me oblije. Leto 2019 je idealen trnutek za to in zato ji dovolim, da se razširi in podre strahu zidove, ki so jo omejevali.

Saj sem že pisala, za leto 2019 imam zelo zelo dober občutek. Še moje Tarot karte so mi to dodatno potrdile. preprosto vem, da je to leto pravi trenutek zame. Zavedam pa se, da ne bo prišlo samo od sebe. Da je ključnega pomena delo in energija, ki jo bom vložila vanj. Zato so tu moje tri novo-letne želje, za katere globoko verjamem, da mi bojo v oporo skozi novo leto in celotno življenje.

Dragi moji bralci.

Prikorakali, priplazili, priskakali (in vsi ostali načini premikanja) smo se do konca ’18 in resnično se lahko zavrtimo okoli svoje osi, ker smo uspešno končali leto, ki je bilo pooolno, res polno nekih trikov in preizkušenj. Hvala, ker ste bili z mano v teh trenutkih. Hvala, ker ste brali moje izpovedi na poti k notranji rasti. Upam, da ste tudi sami hodili naprej in še bolj naprej.

V novem letu tudi vam želim osebne moči, da boste uspešno krojili svoje življenje. Naj vam prinese obilo sreče in ljubezni. Naj bo še lepše kot vsa leta do zdaj. Leto 2019 je leto akcije in prav gotovo je to odlična priložnost do uresničitve vseh globokih sanj, ki jih nosite v srcu. Naj bo leto 2019 vaše leto!

Srečno novo leto 2019!

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *