Nov cikel- Uran

Zadnjih nekaj dni je nekaj drugačnega v zraku. Tokrat ne govorim o polni Luni, niti o zvezdah. Tokrat ne govorim o Merkurjevem retrogradu. Tokrat je na vrsti Uran.

Uran je sedmi planet od Sonca. Je modre barve in zanj pravijo, da je ledeni planet. V bistvu zato, da ga ločijo od na primer Saturna, ki je plinasti. Ampak to verjetno že vse veste. Zato bom govorila danes o drugem znanju o tem planetu.

Uran v astrologiji po mojem razumevanju predstavlja spremembe. Take drastične dogodke, kot je na primer druga svetovna vojna. Zdi se mi, da nekako deluje kot alarm pred točko nevarnosti. Splošni nevarnosti, ki preti vsemu človeštvu. Zdi se kot opozorilo o napačni smeri in nas s šokantnimi in presenetljivimi dogodki želi spraviti na pravo pot. Uran okoli zemlje potuje sedem let in letos marca se je njegov cikel prestavil iz vodnarja v bika. To bo, si mislim, kar težko obdobje, ker je bik trmast, Uran pa sili v spremembo.

Uran v vodnarju je za nas prinesel obdobje spoznavanja notranje modrosti, ki jo nosimo popolnoma vsi. Zame ta notranja modrost pomeni luč, ki sem jo našla v sebi in me od tistega trenutka naprej vodi v življenju. Počasi, a vztrajno, naprej. Zanimivo je, da se je premik v znak vodnarja zgodil, ko sem bila stara štirinajst let. To je bilo zame ravno skupaj z vstopom v srednjo šolo. Takrat so res bili pasji časi, za katere zdaj vidim, da so bili nujno potrebni, da sem se znašla tukaj, kjer sem danes. To so bila leta polna teme in depresije. Leta polna žalosti, osamljenosti in nerazumevanja. Nerazumevanja iz okolja in tudi od sebe do sebe. Nekje na tretjini tega cikla sem spoznala majhno iskrico v meni, ki me je počasi začela učiti kaj je tisto, kar moram povabiti v svoje življenje.

Če se vrnem še za en cikel nazaj, se je začel pri mojih približno osmih letih. Takrat se, po svojih spominih, prvič srečam z zaljubljenostjo. Bila je to taka obsesivna zaljubljenost. Vsiljujoča. In resnično je trajala vse do srednje šole, ko sem doživela osebno krizo. Ves ta čas sem bila noro posesivna in iskala pozornost pri ljudeh, ki so mi bili všeč. Ob enem pa sem bila zelo hitro užaljena, ogromno sem lagala in na sploh si nisem delala nič dobrega za prihodnost. V temu obdobju so se prvič pojavile moje potrebe po samopoškodovanju.

Lahko bi se vrnila še za sedem let nazaj, a sem bila takrat preprosto še tako majhna deklica, da se niti ne spominjam kaj dosti podrobnosti. Vse kar se spominjam je bilo v povezavi s telesom.

Zdaj, ko sem si ogledala svoje življenje po Uranovih ciklih, bi rekla tako. Prva lekcija je bila telesne narave. Druga je bila verjetno čustvene in tretja energijske. Kaj me čaka zdaj? Nekako se mi zdi, da je nekaj v povezavi z manifestacijo, ker se mi že nekaj časa v glavi pojavljajo slike, ki bi lahko bile moja prihodnost, če bi vložila pravo kombinacijo prej omenjenih sestavin. Telesa, čustev in energije.

Zadnjič sem po kar nekaj dneh spet pogledala v svoje karte. Odločila sem se, da izberem samo eno in naj bo tista prava. Izbrala sem karto “Uspeh”, ki kaže na doseganje uspešnega življenja s pomočjo ravnovesja med šestimi področji. Vse kar sem o tej karti izvedela sem si zapisala v svojo knjigo, ker sm jo v tistem trenutku tako zelo začutila. Nekaj se bliža in dober občutek imam, če pogledam skozi strah pred neznanim.

Veste, Uran je očitno zelo pomemben za človeško vrsto. Mislim, da nas resnično sili v spremembe in iz srca si želim, da tokrat ne bi spet ponovili zgodovine. Iz srca si želim, da bi nas čimveč odneslo pravo mero vsega znanja, da bi kombinacija pomagala nam in Zemlji, da si opomoremo. Ker trenutno je vse že tako zelo nasičeno, popačeno, nesmiselno,…, da je kar težko razmišljati o tem.

Skratka, kar lahko narediš je to, da tudi sam zase pogledaš na obdobje sedmih let. To pomeni, da gledaš od leta 2011 naprej. Kaj si se naučil? Kakšne dogodke ti je risalo življenje? Kaj bi še rad spremenil? Premisli o teh letih in naredi nekaj, da boš pomagal vsem.

To je to. Pa srečno <3

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *