O izdelavi spletne strani

Zadnje dni se ukvarjam z dodatki za moj blog.

Prvi dodatek je lastna domena. Zelo dolgo si že želim pisati pod njo, ker si ob tem predstavljam večjo svobodo, avtonomnost in več možnosti za urejanje po lastnem okusu.
Zdaj imam to domeno in urejanje strani je v resnici precej večji zalogaj, kot sem si predstavljala. Delo na lastni spletni strani je drugačno od postavljanja bloga na WordPress.com. Zdaj uporabljam WordPress.org. Tukaj je veliko več  možnosti, o katerih pa še nimam znanja.

Postavljanje spletne strani gre počasi, ker hkrati dobiva podobo in ideje za njo. Tako urejaš in urejaš, vedno bolj v detajle. Po vseh svojih močeh. No, pri tistih bolj resnih zadevah mi pomaga mož, ker se jaz čisto izgubim-kitajščina. Se pa učim.

Ob tem naj povem, da mi je težko pisati tukaj, ker sem z glavo že na novi strani. Včeraj nisem pisala, ker nisem vedela o čem naj pišem in res ne vem, zakaj si nisem dovolila bolj natančno pisati o postavljanju strani. Ker je težko priznati, da nečesa ne obvladaš. Ne samo to, celo res si za nič. Pa pišem to. Ker se učim.

V opravičilo za mojo odsotnost (uradno sem bila odsotna le en dan, ampak v resnici že vsaj en teden nisem z glavo prisotna pri blogu), vam na novi spletni strani ponujam darilce.

Gre za Lunin koledar. To je še en dodatek za moj blog.
Saj veste, da non-stop čebljam o Luninih menah. Toliko razmišljam o tem in tako jih čutim, da sem morala nekaj narediti za sledenje svojemu počutju in zavedanja na poti k ciljem.
Moj Lunin koledar vsebuje koledar (a res?), hitro razlago posamezne faze Luninega cikla, legendo za vrisovanje svojega počutja in prostor za beležke. Prostor za beležke je ločen na polno in prazno Luno, poleg tega pa piše tudi v katerem zodiakalnem znamenju se ta trenutno nahaja. To sem želela dodati zato, ker ima vsako zodiakalno znamenje vpliv na svojem področju našega življenja. Seveda tudi to piše v beležkah.

To sem še delala. Želela sem med vas deliti svojo prvo, lastno vsebino, ki ne bo samo pisanje. To vam ponujam kmalu, na novi spletni strani.
Vaša naloga je samo to, da se pridružite moji mailing listi, ker le tako lahko vem, da jo želite. Poleg tega pa na WordPress.org (glej gor) ni možnosti za enako sledenje kot tukaj. Tako boste lahko obveščeni o novih vsebinah na svoj mail. Obljubim, da vam bom še kdaj poslala kakšno podobno darilo ali pa samo prijazno sporočilo. Brez spama! 🙂

Konec vseh koncev, smo podobno-misleči.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si