Od ubogega empata do zdravilca

Končno zaznavam svetlobo.

Če pogledam na zadnje svoje zapise, so vsi na tak ali drugačen način opisovali temo. Vedela sem, da je to obdobje pred ponovnim rojstvom. Pred ponovnim vstopom v svetlobo. Bila sem že precej neučakana, ker je trajalo obdobje precej dolgo, vsaj ko sem bila v trenutku.

Zdaj pa spet čutim svojo moč. Začela se je rojevati takrat, ko sem zaznala kako lahko pomagam svojim uporbnikom na energetskem nivoju.

V resnici je bil to res velik korak zame. Kajti preden sem začela uporabljati energetsko zdravljenje, sem morala sebi dovoliti. Morala sem se sprejeti in zaupati v svoje sposobnosti. Sprejeti svojo odgovornost.

Delo s svetlobo ni enostavno. Minilo je mnogo let preden sem dojela, da moja depresija nima toliko veze z mano, kot sem sprva mislila. Minilo je vsaj šest let, preden sem iz ubogega empata prišla do tega kar sem danes. Light worker.

Empatija me je držala v depresiji, ker nisem vedela kaj je kanaliziranje. Vedno sem čutila težnjo po pomoči drugim, predvsem tistim, za katere sem zaznala, da živijo v oblaku negative. Za pomoč njim sem uporabljala svojo energijo in jo posledično izgubljala zase. Minilo je šest let, preden sem bila sposobna uporabljati vesoljno energijo za zdravljenje, namesto svoje.

Ko sem se končno prepričala in si dovolila biti sposobna, sem začela. V svojem delu, kjer imam veliko vlogo tudi kar se tiče psihičnega počutja ljudi, sem začela uporabljati tehnike zdravljenja in čiščenja. Take, za katere sem vedela, da delujejo. Take, ki nikakor ne morejo škodovati.

V oskrbi imam gospo z bipolarno motnjo. Vedno zaznam kadar ima slab dan. Nekega (takega) dne sem se spomnila, da lahko narediva čistilno, zdravilno prho. Moje delo tam je tako ali tako tuširanje. Tako sem med svojim delom z besedami vodila proces čiščenja. Z vizualizacijo sem jo okopala v čistilni, vesoljni energiji. Videla sem jo, kako pada na njo in skupaj z vodo odnese njeno tesnobo. Nekaj nje se je nabralo v njenih nogah, ki jih je začela tresti. Na srečo sem sposobna z ljudmi vzpostaviti tako sproščen odnos, da mi je to priznala, zato sem ji rekla, naj zakriči. Sprva ji ni bilo nič jasno. Potem pa je le zakričala. Enkrat, dvakrat, trikrat… Kar naenkrat  se je začela smejati in prav čutiti je bilo kako se je nasičena energija okoli nje razbila.

Ob tej izkušnji sem spoznala svojo moč in tako se je odprlo moje srce. Začela sem zaznavati več naravnih pojavov, ki bi jih sicer človek spregledal. Začela sem skoraj vsakodnevno vizualizirati ščit in razne projekcije energije. Začela sem sebe tuširati na isti način kot tisto uporabnico. Vsakič znova pa sem se počutila močnejšo.

Včeraj na našem čarovniškem druženju pa sem prvič doživela nekaj čisto popolnoma novega. Med našim ritualom se druga drugo tudi energetsko očistimo s kadilom. To vse počnemo intuitivno. Vsaka po svoje nekako ve, kje mora počistiti drugo. Sama sem do zdaj to vedno delala po nekem notranjem vzgibu, ne da bi videla ali vedela zakaj. Samo z roko sem plesala okoli druge, tam kamor se mi je pač zdelo. Včeraj pa sem točno videla kje je zapacano.

Aure vidim že nekaj časa. Intenzivnost barve ob videnju pa je odvisna predvsem od tega v kako globoki “zamaknjenosti” sem v tistem trenutku. Prav spominjam se še, kako sem pri kakšnih šestnajstih letih trenirala to videnje na sebi in kako sem bila razočarana, da mi ne uspeva. Potem pa sem počasi začela zaznavati barve v prostoru, silhuete ob vrtu, kjer so kasneje našli rimski grob in medle obrise energije okoli ljudi. Včeraj pa sem točno videla kje v energetskem polju so bile temne packe in jih prečistila.

Zelo sem zadovoljna s svojim napredkom, kljub temu, da se zavedam, da sem šele na začetku. Dober občutek je, ko vidim, da sem resnično sposobna tega. Ko vidim, da v resnici imam sposobnosti o katerih sem sanjala.

Veselim se raziskovanja in urjenja v tej smeri. Resnično se čutim pripravljeno in pravo za to delo.

Na še več takih doživetij; do naslednjič…

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *