prenovljen riual ob polni Luni

Danes je dan, ko na nebu bedi polna Luna. To je prva polna Luna v 2019 in predvsem zato sem sestavila koledar. Da bi začela zares pozorno spremljati sebe skozi cikel. A v resnici koledarja za 2019 še nimam sprintanega in zvezanega, ker mi časovno enostavno ni zneslo, pri starših doma pa ni kartuše. Verjetno si samo iščem izgovore, ker se počutim prav bedno, ko delim z vami nek izdelek, katerega ne uporabljam. Vsaj ne dobesedno. Vsaj ne še.

Ob izdelavi Luninega koledarja sem se posvetila ciklu Lune še bolj kot ponavadi in sem začela vse skupaj tudi veliko bolje razumevati. Zato pravim, da koledar vseeno uporabljam. Zaradi njega sem že mnogo prej točno vedela kdaj in kje bo Luna, kako naj se je lotim in kje v življenju mi lahko pomaga. Vse kar bi morala zapisati na koledar, sem pisala v svoj rokovnik, vključno s sledenjem počutju.

Več kot eno leto je minilo od mojega prvega rituala ob polni Luni in zdaj vidim kako površno je bil takrat zasnovan. Zdaj vidim, ker imam več znanja. Vidim tudi to, kako površen bo še kar nekaj časa, saj je znanje o Vesolju res obširno in jaz sem konec koncev šele na začetku poti, a vseeno. Odločila sem se, da svoj ritual prilagodim novo pridobljenim sposobnostim.


Najprej sem spremenila celoten pogled na polno Luno. Danes zato v sebi nisem čutila neke napetosti, da moram nujno narediti ritual, ampak sem se raje odločila, da cel dan polne Lune preživim v njenem duhu. Tako sem se zbudila ob pol šestih, po skoraj nič spanca, ker se je sin celo noč zbujal (očitno ima nanj Luna tak vpliv kot name v mladosti) in se pretegnila. Zunaj je bila še temna noč in hitro sem se uredila, ker me je v svoji topli postelji čakal še speči Mars.

Po vseh opravkih sem se narisala na delovnem mestu in danes skoraj da nisem imela strank. Zato pa so me obiskali prijatelji in sem vsakemu lahko povedala kaj o svojih novih kartah.

Veste kje tiči moj problem? Vedno, ko odkrijem nekaj novega, ki vzame moj dih, želim to deliti z vsem svetom. Zato je med drugim tudi nastal moj blog. Tokrat pa so me navdušile moje nove tarot karte, ki sem jih od moža prejela za Božič. Te karte so bolj kompleksne, saj temeljijo na sistemu kabale, ki ga ne poznam. Vseeno pa mi jih uspe brati precej dobro tudi samo z intuicijo. Uporabljam jih skoraj vsak dan in se z njimi učim, včeraj pa sem prav za njih dobila še poseben priročnik. Lepo, kako moj mož pomaga k moji rasti in učenju, kljub temu, da je moja smer nekaj kar njega ne zanima preveč.

Da se vrnem nazaj k svojemu problemu… Vsi, ki jih poznam in za ketere mislim, da bi jim to kaj koristilo, so danes za polno Luno izžrebali eno karto iz kupčka in potem smo brali razlage. Vsak zase, ker vsak zase najbolje ve.

Tarot je postal skoraj vsakdanja praksa v mojem življenju, zato sem se odločila, da bo tudi del mojega rituala. Za postavitev kart sem uporabila tisto, ki mi jo je na začetku mojega potovanja s kartami zaupala H.P. in tako sem izvedela kaj mi prinaša polna Luna, kaj moram pustiti in kaj sprejeti in priznati moram, da so karte spet zadele bistvo, tako, da se bo moj ritual zaključil z na papir napisanimi prošnjami o tem, kar moram pustiti za sabo. Ta papir pa bo pristal v ognju, ki bo kataliziral manifestacijo.

K ritaulu spada še meditacija, kar pa bom danes opravila kar na jogi.


Jogo sem opravila in po njej sem se počutila spet blaženo. Doma pa me je čakal še zaključek rituala. Svoje kristale in karte sem postavila na Lunarno čiščenje in v ognju zakurila tisto, kar si želim pustiti za sabo.

Konec dober vse dobro.

Dan je bil zelo naporen. Kljub vsem pripravam se ni izteklo po mojih načrtih, ker je vmes očitno posegla neka druga roka, ki je preizkušala mojo odločnost. Lahko samo rečem, da sem na koncu dneva zelo utrujena, a zadovoljna sama s sabo, ker se nisem pustila in sem dokončala vse, kar je bilo potrebno.

Polna Luna, pozdravljena.

 

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *