Pregled stanja na (skoraj) sredini Luninega cikla

Še malo pa bo polna Luna in vse se več kot očitno nabira. Tokrat ne bi ravno rekla, da v slabem smislu, ker sem vmes pravočasno dobila ovid o situaciji.

Saj veste, da veliko pišem in v realnosti tudi govorim o tem. Rada imam Luno, všeč mi je teorija o njenem vplivu, zanimiva mi je ta teorija v praksi, sledim menam in si pripravljam rituale ob polni in prazni Luni. A do pred kratkim nisem preveč razmišljala o efektu vmesnih faz. Saj sem vedela, da imajo tudi tiste na nas vpliv, a si te vednosti nikoli nisem ogledala od blizu. Nosila sem jo v sebi nekako tako, da je nisem opazila in uporabila. Tako, kot lahko oseba ve kakšno je pravilno ravnanje, a to še ne pomeni, da bo dejansko tako ravnala. Tako sem vedela za vmesne faze.

Tokrat pa se mi je nekaj dni po mlaju začel podirati sistem. V tem letu sem v sebi stopila na tako visoko stopničko, da je bil padec čez oviro precej boleč. Predstavljam si, da je to zato, ker sem videla in doživela sebe kot tako, kakor si želim biti  vedno. Zato me je nenadni preobrat (nazaj) tako pretresel, da mi je vedenje o vmesnih Luninih fazah spremenil v zavedanje. Takrat sem spoznala, da je to trenutek, ko mi nekaj hoče sporočiti, da moram zdaj resnično prijeti za delo, s katerim vem, da bojo moji cilji doseženi.

Zdaj gledam nazaj in opazim lahko kako so se mi ponavljali vedno isti vzorci ob določenem času (ali delu cikla). Opazila sem, da so se moje želje uresničevale do točke, ko sem morala v akcijo stopiti jaz. Takrat se je proces ustavil in se nadaljeval šele ob naslednji podobni Luni, ne pa takoj. Koliko časa je šlo v zrak zato. Hvala Bogu, da sem tokrat izgubila le tri dni. Tri dni je trajalo, da sem dojela, da je zdaj čas, da sama naredim kar je treba, drugače lahko spet samo čakam na naslednjo priložnost.

Čakanja pa sem naveličana. Vse preveč let sem vrgla stran, ker sem čakala na bilo kaj. Zdaj pa tega časa nimam na razpolago. Imam veliko preveč želj, ambicij in ciljev, ki jih želim uresničiti, da bi vse pustila v rokah Višje sile, Vesoljne energije. Moja energija je katalizator za spremembo.

Zato sem stvari spet vzela v svoje roke. Še enkrat sem se spomnila na vse to, kar želim biti in začela graditi. Da se bojo prošnje od prejšne polne Lune uresničile do ponedeljka, ko bo nova polna Luna. Priznam, da ni lahko. Kar pogosto se počutim izgubljeno, ker ne vem točno, katero pot naj oberem naslednjo. Nisem pred tem še tako zavedno hodila po svetu in pomaga mi to, da si želim videti novosti. A grem naprej. Poslušam se in sledim občutku, ki me najbolj spominja na željeno.

Zato vam zdaj to pišem. V kolikor ste imeli nekaj čudnih dni, ali pa se vam je zdelo kot, da ste se vrnili korak ali dva nazaj… Ni važno! Važno je, da ste opazili in, da zberete svojo lastno energijo in jo vložite v vsak trenutek, da vas povede spet naprej.

Kako gre vaša Luna?

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *