Ritual ob mlaju, zakaj in kako

Za polno luno je splošno znano, kako deluje. To lahko vidimo že na cesti, ali pa preposto z opazovanjem komunikacije. Kaj pa se zgodi ob mlaju?

Vsakih 28 dni nam luna ponudi možnost za nov začetek. Imenuje se mlaj. Če si lunino meno predstavljamo kot kozarec, ki je poln in se prazni in spet polni, je mlaj prazen kozarec. Od nas je odvisno kakšno pijačo bomo pili teh 14 dni.
Zato ritual ob mlaju.

Kako?
Tako, da razmislimo, kaj si želimi prinesti v svoje življenje. Sreča, mir, denar,… Karkoli si že pač želimo. Priporočilo je, da se odločimo za maksimalno tri stvari, ki jih napišemo na kos papirja. Pred tem lahko dodamo še posvetilo, na koncu se zahvalimo za uslišanje naših želja. Le-te preberemo na prvi dan mlaja (jaz jih na prvi dan dvakrat), na drugi dan mlaja, na tretji dan mlaja,…, na zadnji dan mlaja, torej na dan polne lune. Najboljše je, da rutino postavimo vsak dan ob isti uri. Na zadnji dan (Tj. na polno luno) list papirja z željami zažgemo.

Kako deluje?
Pri meni je delovalo tako, da sem se vsak dan znašla v situaciji, ki je bila tako ali drugače povezana z željami. Morala sem ravnati pametno in zavedno, ker so takšne bile moje želje. Lunin vpliv pa je pri temu zelo pomagal.

Zaupanje, moč in veselje, vse to sem uspela pridobiti na tak način.
Pa srečno in po pameti.

Z ljubeznijo,

(Ni)Si