Samo današnji dan

Danes je moja pisarna mobilna, pišem vam z avtobusa relacija Ljubljana-Vhnika.

Za mano je čudovit, poln dan in priznati moram, da sem v temu trenutku tako utrujena, da komaj gledam.

Bila sem na blogerski konferenci. Vesela sem, da sem se je udeležila, saj so delili z nami kar nekaj pametnih informacij in nasvetov. Videla sem ogromno ljudi, a sem se ves čas držala bolj zase. Ne vem zakaj, preprosto nisem imela volje po spoznavanju novih ljudi. Nisem vedela kaj naj rečem, o čem naj se pogovarjam, nič. Zato sem večinoma le stala in opazovala. Stopila sem samo do ene osebe. N.Š., ki jo najdete pod #caszakavo. Njo sem resnično želela spoznati v živo in priznati moram, da me je še bolj očarala, kot sem pričakovala. Čudovita ženska je. Ima izjemno karizmo. Najbolj pa me je očarala, prav ganila, ko je na koncu svojega dela dala ključno lekcijo za dvig posla. Na koncu “predavanja” je na oder poklicala prostovoljca. Kot čarovniki. Seveda smo vsi sedeli nepremično in čakali, da se javi kdo drug. Ko se je le javila ena oseba, ji je N.Š. podarila svojo šalčko za kavo za nagrado. To je bilo vse. Ampak ta gesta je bila tako močna. Kako dobro nam je prikazala, da moraš biti ti tisti, ki zagrabi priložnost, Res, vrhunsko.

Poleg tega pa sem danes dobila predčasno darilo za obletnico poroke. Nov telefon. Kljub temu, da sem še vsakega do zdaj razbila (po navadi zaradi ne kontrolirne jeze), mi ga je kupil. Kako lepo je vedeti, da nekdo verjame vame še bolj kot sama vase. Resnično, spet mi je dal novo priložnost, da se izkažem in naredim korak naprej. Hvaležna sem. Ker imam res zlatega moža. Sploh nisem pričakovala, da mi ga bo kupil danes. Telefona sem si res želela. Da lahko končno normalno fotografiram, ker je to res nekaj, v čemer uživam.

Skratka, dan je bil res poln. Naučila sem se ogromno stvari, katere pa se morajo še malo vsedeti v moji glavi. V temu trenutku sploh nisem sposobna razmišljati do te mere, da bi jih na pameten način delila z vami. To še pride.

Dneva vseeno še ni konec zame, Pa vseeno, želim vam prelep preostanek večera. Uživajte to polno Luno. Ta je za vse vas.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si