Sigils po korakih

Najprej hvala bralki za komentar. Z veseljem napišem kaj več o tem.

Naj povem, da sem tudi sama nova na tem področju in sem morala informacije najprej preverit. To so preprosto simboli, ki nosijo svoj pomen. Podobno kot logo za firme, delujejo na našo podzavest.
Za ustvaritev svojega Sigila potrebuješ papir, svinčnik in čas z mirno glavo.

Tukaj pa je obnova znanja o tem kako narediti sigil zase oziroma kako že narejeni sigil aktivirati.

Prvi korak je to, da razmisliš kaj želiš, da ti sigil prinese in to napišeš na papir v preprostem stavku. Izogibaj se negativnim besedam, ker lahko prinesejo negativne rezultate. Prav tako pa se izogibaj besedi želim (in njej podobnim besedam), saj se tako lahko zatakneš pri tem, da boš dosegel samo to, da želiš. Namesto tega napiši tako, kot da to že imaš. Piši v sedanjiku. Naprimer če želiš biti vesel potem bo najbolj primeren stavek preprosto “VESELA SEM.”

Ko premisliš in napišeš svoj stavek, moraš odstraniti vse samoglasnike. Torej bo iz stavka vesela sem nastal VSLSM.

In za zadnjo točko v tej fazi, odstrani ponavljajoče se črke, tako bodo ostale črke VSLM.

Sedaj nastopi zabaven del. Črke moraš povezati med sabo tako, da iz njih nastane simbol. Ponavljaj in mešaj črke dokler ne najdeš simbola, ki ti bo všeč. Ni važno, če simbol ne izgleda kot sigil, ki ga najdeš na internetu. Ni važno, če se črke da razbrati ali pa niti približno ne. Važno je to, da ga začutiš in veš, da si zdaj pa zadel.

Ko najdeš pravi simbol je čas za njegovo aktivacijo, pa naj bo to tvoj lasten sigil ali tisti, ki ga najdeš na spletu. To lahko opraviš kot ritual ob svečah ali pa preprosto z gledanjem v simbol. Važno je le to, da imaš mirno glavo. Ker samo z mirno glavo boš lahko pred sabo videl simbol kot je. Aktiviran bo, ko boš začutil. In začutil boš.

Predlagam meditacijo pred aktivacijo. Tako se bo umiril um in aktivacija bo hitrejša. (Glej: meditacija za začetnike).

Sigils so oblika moderne magije. Načinov za uporabo je ogromno. Lahko ga postaviš na steno, narišeš na roko, karkoli želiš. Najbolje pa je, da pozabiš nanj in na njegov pomen, tudi če je na vidnem mestu. Da mu ne posvečaš pozornosti in pustiš, da deluje sam zase.

Kljub temu, da lahko narediš tudi tak sigil, ki bi imel negativen efekt za koga, pa naj opozorim, da to nikoli ni dobra ideja. Taki uroki se hitro obrnejo proti vam že zaradi najmanjše napake. In to so uroki, tato ti čestitam. Pravkar si naredil prvi korak v magijo.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

2 Comments