Spoznavam se, spoznajte me

Leta in leta sem se skrivala za masko odločne osebe. Leta in leta sem prevzemala vloge, ki sploh niso bile zame. Pretvarjala sem se, da sem nekdo, da bi ali spadala zraven ali se odrinila stran.

Čas je, da postanem to kar v resnici sem.

V resnici nisem odločna oseba. Moja odločnost je le igra obrambnega mehanizma, ni pa orodje za doseganje ciljev. Torej ni prava odločnost. To igrano mečem danes stran. V sij skoraj polne lune, da mi pomaga pridobiti tisto pravo odločnost.

V resnici sem zelo zadržana oseba. Ne znam ravno dobro komunicirati, ker me pri tem večinoma omejujejo čustva. Tudi to mečem stran. V resnici imam veliko za povedati, a si do zdaj nisem upala, ker sem se bala. Česa točno ne vem, a sem se. Tega ne potrebujem več. Želim širiti svetu to, kar imam za povedati. Želim pozabiti na zadržanost in biti sproščena, da bo tudi komunikacija lahko stekla, ne glede na situacijo. In Luna mi bo pomagala.

V resnici nisem vedno usmerjena v svojo osebno rast. Ego mi to preprečuje. Na situacije pogosto reagiram impulzivno, z željo, da se povrne krivica, ki mi je bila zadana. V resnici ni bila zadana meni, ampak mojemu egu. Tega ne potrebujem več, ker me ovira na poti v razvoju. Ker me že dalj časa moti in nima nobene koristi. Luna mi bo pomagala to vzeti stran.

V resnici sem zelo čustveno ne zrela. Recimo, da sem ostala v starosti med 15 in 17 let. Vidim pri ljudeh okoli mene, kam vodi ta nezrelost. Vidim kako grozno je ostati v nekih letih medtem, ko si vsako leto starejši. Tega ne želim več. Želim skladno s starostjo tudi starati mojo čustveno inteligenco. Ker starost je modrost in definitivno ne bi rada obstala v tem stanju do konca svojega življenja. Zato pošiljam nezrelost stran, naj bo ob Luni in ji daje moč, ker jaz verjamem vanjo. Naj se skupaj z njenim odsevom odseva tudi moja moč in želja v lastni napredek. Pa čeprav to pomeni, da bom morala stopati po ne znanih tleh.

Hvala bogu. Zakaj bi celo življenje gledala le eno in isto mesto, hodila po eni in isti poti. Ni mi do tega, da bi s tem zamudila nešteto enot lepote.

Pošiljam Luni sebe staro, ali kdorkoli že to je bil. Pošiljam ji vse to, kar me ne definira. Pošiljam ji vse, kar mi ne koristi več za voljo mojega najbolj možno srečnega in polnega življenja. Pošiljam ji to, ker ve, kam mora to poslati naprej. Jaz verjamem vanjo in vem, da mi bo pomagala.

Blagoslovljena bodi polna Luna, to sem jaz.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si