Update

Dragi moji.

V parih dneh bo postavljena nova spletna stran za moj blog. Na njej boste našli tudi nove vsebine, a o tem kdaj drugič.

Rada bi povedala to, da res uživam v pisanju. Pisanje je neke vrste melodija za oči. Z njo si lahko predstavljamo slike in vidimo barve, čeprav so tu le črke.

Nobena črka ni le črka. Vsaka ima močno vlogo v besedi in nobena beseda ni le beseda. Vsaka ima močno vlogo v povedi. Povedi so zgodbe, zgodbe s življenje.

Velikokrat sem se že uprašala, če ne bi bilo morda bolje, da bi pisala bolj redko. Vsebine bi bile bolj dodelane, daljše, morda celo boljše. A nisem prepričana. Rada pišem vsak dan. To mi pomaga videti smisel v življenju, pomaga mi videti širšo sliko. Pomaga mi čez ovire in pomaga mi pomagati.

Rada bi nadgradila svoje delo, da bomo imeli vsi skupaj še več od tega. Rada bi nadgradila svoje delo in dodala zraven še slike, fotografije, rituale, recepte,… nove vsebine. Zato bom vesela vaših želja in predlogov. Kaj bi radi brali?

Seveda bo tudi nova spletna stran temeljila na osebni rasti, a v zadnjem času sem ugotovila, da v to področje spada še toliko stvari. Toliko stvari bi še rada delila z vami, pa je wordpress preprosto premalo.

Ta zapis končujem z novo motivacijo, svežimi idejami in srečo.

Hvala za branja.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si