Uporniki teme

Dan smo preživeli na Off. Super fino je bilo sedeti v naravi in pri sosedih peči meso in zelenjavo. Ta dan proslavljamo z dobro družbo in energijo.

Bliža se polna Luna. Vztrajno. V zraku je kljub pozitivni energiji bilo kdaj pa kdaj čutiti napetost. Zato sem se lotila izziva te blogerke.

Ta polna Luna je znamenje ponovnega rojstva. Ime ji je roza Luna, ker s tem simbolizira cvetenje dreves. Ob tem pa cvetimo tudi mi. A tako kot drevesa užijejo dovolj tople energije sonca, moramo tudi mi užiti toplo energijo, če želimo cveteti. Zato je tudi ta izziv zelo primeren ravno zdaj. Ker nam veleva naj v vsakemu temnemu trenutku poiščemo vsaj pet (pa tudi če tankih in medlih) žarkov svetlobe in se jih oprimimo. Oprimimo zavoljo našega razcveta. Tako sem torej ob vsakem slabem trenutku umirila svojo bit in misli preusmerila v iskanje petih dobrih lastnosti tega trenutka. Pa naj bodo to na videz še tako banalne lastnosti, ko sem jih zbrala na kup, so postale močnejše od tistega slabega. Zažarele so skupaj v snopu tankih petih žarkov, ki so razbili temo. Vedno znova.

Hvaležna sem, da sem prebrala njeno objavo v ravno pravem tremutku. Z njeno pomočjo sem pripravljena na razcvet ob polni Luni.

Ne rečemo brezpomensko “V vsakem slabem je nekaj dobrega.”, pa naj bo ta pregovor še tako zlajnan.

Prijetne praznike,

z Ljubeznijo;

(Ni)Si

No Comments