Vse bolezni tega sveta

Zdaj je minil en teden odkar sem zaposlena in delam kot oskrbovalka na domu uporbnikov. Ob tem delu dobim vsak dan nove izzive in se sproti prilagajam vsakemu uporabniku posebej, ker moram pri vsakemu zaigrati na drugo struno.

Poleg te plati dela pa je tukaj tudi to, da me vedno bolj zanimajo razne bolezni. Pa ne tiste starostne, ki omejujejo fizično telo pri gibanju. Bolj kot to me zanimajo tise, katere zdravniki in znanstveniki naj ne bi poznali izvora. Smešno je, ker mislim, da izvora ne poznajo samo zato, ker ne poznajo metod merjenja energije za človeka. Energije kot avre.

Pisala sem že o shizofreniji in o tem, da imam neko teorijo glede njenega izvora. Pa vseeno, to je samo moja ideja. A tisti dan, ko sem prvič prišla na dom shizofrenika, je vame butnil val tako močne negativne energije, da sem skoraj da dobila panični napad. Srce mi ja tako močno bilo, sape mi je zmankovalo,… Tega nisem že zelo dolgo čutila. Nekaj neprijetnega je bilo tam, a to nekomu razložiti…

Že pred leti sem brala nek članek o tem, kaj si o psihičnih motnjah mislijo šamani. Nekoč je pač en šaman prišel pogledat moderno psihiatrično ustanovo na zahodu. Bil je malo da ne zgrožen, ker je videl vse tiste ljudi s potencialom za zdravilca, ki so jih tako umrtvičili. Šaman je povedal, da so po naše “preobčutljivi ljudje” tisti, ki so bolj dovzetni za prenašanje sporočil iz drugih svetov. A znanstvenikom je to težko dokazati.

Kaj pa demenca? Fiziološko gledano je to odmiranje možganov. Kako pa se začne, razen značilnih simptomov, ne vedo.

Zanimivo je, da vse kar lahko vidim po malem raziskovanju je to, da gre za razne spremembe v možganih, ki jih lahko zaznajo ob slikanju. Praktično pri vseh mentalnih motnjah so možgani obarvani drugače kot pri “normalnih”.

Predstavljam si, da gre v vsakem primeru za kemijske reakcije, za katere pa vedno potrebujemo neko energijo za sprožitev.

Kaj če je shizofrenija odraz nekih nečloveških energij okoli človeka, ki sprožijo to kemijsko reakcijo v možganih? Kaj če je demenca odraz konstantnega tlačenja čustev in občutij skozi leta življenja, kar posledično skozi čas sproži odmiranje tistih delov možganov, ki si jih prej toliko let zatiral? Z možem se včasih pogovarjava o tem in se najina mnenja razlikujeta. Ker je on precej bolj prizemljen kot jaz. On mi pravi, da so naši možgani zgrajeni tako, da vedno poskušajo najti odgovore na vprašanja. Torej naj bi včasih povezala točke, da pridejo do neke logične razlage, ki morda tudi ni resnična. Ampak morda pa je? Saj ni nikjer dokazov v tej smeri.

Znanstveniki pač ne morajo ali pa nočejo dokazati vloge človeškega energijskega telesa v namen raziskav o človekovem mentalnem zdravju. Mislim pa, da bi ravno uporaba tega znanja lahko pomagala rešiti mnogo tovrstnih in podobnih bolezni.

Skozi lastno izkušnjo sem ugotovila, da je ravno moje energijsko telo tisto, ki mi je pomagalo ven iz depresije. Kajti, šele ko sem se tavedla svoje lastbe svetlobe, notranje moči, sem dobila pravo “zdravilo” za svojo bolezen.

Kaj mislite, je kaj logike v tem?

Hvala za razmišljanje z mano.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *