Zakaj odlašam z objavo spletne strani

Sprva sem nameravala stran v celoti postaviti in deliti z vami že v prvem tednu lastništva, a je splet okoliščin prinesel drugačne rezultate.

Očitno vse s pravim razlogom, saj nisem niti vedela kdaj bo Venera svojo retrogradno pot prepustila Merkurju. Nekako bi se izšlo, da bi bila moja spletna stran javna ravno takrat. Veliko preveč sem že občutila v teh letih z Merkurjem na strani, da bi ga kar ignorirala.

Želim, da moja spletna stran daje pravo sporočilo, kar pa ni ravno na strani Merkurja. Sama res močno opažam moč planetov. Njihovo zmožnost sodelovanja v naši realnosti,  oddajajo svojo energijo k nam na Zemljo in nas učijo. Mislim, da me ima Merkur še kaj naučiti.
Zato čakam. Preveč verjamem, preveč sem vraževerna, da bi upala kljubovati toku.

Medtem pa je čas zbiranja informacij. Raziskujem na svojem področju. Se učim in iščem nove vsebine. Iščem nove ideje, sestavljam načrt. Rada bi, da bi bila s stranjo in celotno njeno ideologijo dovolj zadovoljna. Da bi bila ponosna nanjo, ker služi svojemu namenu. Da bi predstavljala mene in moj način življenja. Rada bi, da bi moja stran vsebovala znanje, ki sem ga iskala tudi sama. Zato, da pomaga vam verjeti, razumeti in videti sebe, čeprav skozi zgodbe drugega. Rada bi, da bi moja spletna stran širila brezpogojno ljubezen in pomagala ustvarjati splošno zadovoljstvo.

Tukaj pa nastopite vi, ki me berete. Zelo bi prispevali h gradnji strani,širjenju skupnosti, ljubezni s tem, da bi mi zaupali svoje ideje. Svoja razmišljanja, svoja doživljanja. Rada pišem po vaših idejah. To je zame izziv, ki me uči in mi pomaga k razvoju. Zato bom vesela vseh.

Hvala, ker bereš.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si