Živci in uspeh

Res že odštevam trenutke do novega začetka.

Danes sem končno dokončala Lunin koledar. Idejo sem dobila pred tedni, ko sem dobila planer za 2019. Razmišljala sem ali obstaja kaj takega in nisem nikjer zasledila. Ideja se je v moji glavi sestavljala vedno bolj natančno, dokler nisem začela.

Kljub temu, da naečloma ni težko delo in, da sem imela v bistvu že vse sestavljeno na skici, je trajalo več kot en teden, da sem dokončala vse.

Sprva me je hecala Canva, kjer delam grafike. Vsebino sem prenesla na računalnik v pdf formati in jo začela postavljati v Libre Office. Na začetku je šlo vse po planu, a nekje na sredini, se je vse skupaj sesulo. Libre office ni prenesel toliko pdf datotek na kupu. Pa sem rešila to situacijo. A glej no, ko sem želela izdelek pretvoriti nazaj v pdf, je pol vsebine manjkalo. Potem sej imela probleme še z nogo dokumenta, ki je vsakič znova vse sesula.

Včeraj sem bila že čisto sesuta, ker mi tolikokrat ni upelo. Spat sem šla okoli polnoči in delo prestavila na danes. Zjutraj sem se ga nekaj časa izogibala. Rekla sem si, da moram najprej peljati psa na sprehod, predihati, razmisliti o drugih načinih urejanja,… doma pa sem še uredila perilo, ko je bila ura pol enih in sem začela z delom.

Po dveh urah in pol in parih skorajšnih živčnih zlomih, sem dejansko dokončala eno zadevo v svojem življenju. Zdaj pa samo še malo čakanja in več o tem izveste na moji spletni strani.

Kmalu.

Z Ljubeznijo;

(Ni)Si